Klatką zajmuje się SM (nie obchodzi mnie czy to RN czy Zarząd)
No to jeszcze tak na koniec w temacie tych flag, jakby nie było spółdzielnia wywiesiła flagi np u mnie w bloku na każdym wejściu do klatki po jednej i według mnie i wielu mieszkańców wystarczy nie musi być aż 3.
Kasę co miesiąc moją biorą więc coś się oczekuje w zamian.
Jak przypuszczam jak była poprzednia rada tez płaciłeś i jakoś nie domagałeś się aby wisiało więcej flag.
Ponawiam pytanie co kurcze z wymianą głowic
W tym roku nie będzie z braku kasy która jest zamrożona z powodu nie przyjęcia sprawozdania finansowego na trzech osiedlach (przyjęło tylko C ) czyli sprawa musi poczekać do przyszłego roku.
Grzejnik zaczyna
zapierdzielać.Z
No chyba cie poniosło ja mam w domu non stop uchylone i jakoś nie startuje. Jakoś tez nie mogę zrozumieć co niektórych jak była poprzednia rada nikt nie marudził tak jak teraz i czepiał się wszystkiego.
No idzie zauważyć ze obecna rada zaczyna się upodabniać do poprzedników, milczy nie odpowiada na zadane pytania ignoruje swoich wyborców. Wystarczy wejść i odpowiedzieć na zadane pytania a spowoduje to ze wzrośnie liczba zwolenników, bo jak na razie to jest odwrotnie i rada robi wszystko aby zrazić ludzi do siebie.
Dalej nie ma odpowiedzi jak długo pan Szostak będzie prezesem i emerytem zarazem. i nie musi odpowiadać sam p.Wojtek odpowiedzi może udzielić obojętnie który członek rady, przypominam
trasparentność