wszystko zalezy od zachowania sasiadow
I owszem! Zgadzam się z Tobą całkowicie.
mieszkania srodkowe sa dogrzewane przez sasiadow zewnetrzne musza wiecej grzac ci pierwsi maja zwroty ostatni musza doplacac a to ile zaplacisz za jednostke zalezy od tego czy i ile sasiedzi grzeja czy to ze jedni musza doplacac a inni maja zwrot jest sprawiedliwe przy podzielnikach jedni grzeja inni nie, zakrywaja kratki wentylacyjne grzyb na scianach choroby degradacja budynkow koniecznosc czestych remontow , przy rozliczeniu od metra wszyscy grzeja jedni mniej inni wiecej budynek w dobrym stanie i niema strachu ile bedzie kosztowala jednostka z podzielnika , bylo tak ze w jednych budynkach kosztowala ona 3 zl w innych 15 zl za taka sama ilosc jednostek jeden placi 300 drugi 1500 zl
Muszę przyznać, że Twoja wiedza w temacie mocno mnie zaciekawiła. Zatem byłbym Ci bardzo wdzięczny, gdybyś zechciała tak jeszcze wskazać mi źródło tych informacji, tudzież odpowiednie wyniki badań potwierdzające te teorie, które przytaczasz powyżej. Moja wiedza w tym temacie jest znikoma, a temat mnie zainteresował. Dodam jeszcze tylko, że chodzi mi o przytoczenie tylko odpowiednich danych dotyczących SM Chemik w Policach.
czy wiesz co to sa podzielniki i dlaczego zostaly one zamontowane na naszych kaloryferach ?
Szczerze mówiąc nie bardzo się w tym orientuję, dlatego będę Ci mocno wdzięczny jak przybliżysz mi te zagadnienie nieco bardziej szczegółowo.