Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 12985097 razy)

Offline andrexx

• Stały bywalec
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21060 dnia: Kwietnia 27, 2026, 12:02:50 »
Czekasz ze dwa lata po tym wzywają że brakuje jakiegoś papierka albo coś się nie zgadza we wniosku a na końcu proponują Ci woskowanie lub mycie. Albo wojna z pracodawcą i firma odszkodowawcza. Czasy że można było zgarnąć za to niezłą kasę już minęły. Dla niektórych to były cykliczne dochody rzędu 7-15 tysięcy. A o gościu co lawetą przywiózł Mercedesa z zatartym silnikiem w celu pochlapania do tej pory wspomina się na zakładzie. Teraz gdy działanie filtrów daje dużo do życzenia Twój samochód nie będzie wyglądał lepiej.

A więc "Ołowiane dzieci" sezon 2

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #21061 dnia: Kwietnia 27, 2026, 12:24:26 »
A więc "Ołowiane dzieci" sezon 2

Raczej "Amoniakowe". :)

Offline bolo

• Gadatliwy
« Odpowiedź #21062 dnia: Kwietnia 27, 2026, 17:10:25 »
Urwał z Bieli Amoniakowe? Odlot totalny. Co Wy bierzecie?

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21063 dnia: Kwietnia 28, 2026, 17:58:40 »
Ze wszystkim się zgadzam odnośnie samochodów. Ale po prostu jestem ciekawy czy ktoś wciagu powiedzmy ostatniego roku coś próbował z tym zrobić, zgłosić. Wiem że to temat nigdy nie skończony, ale może znajdzie się osoba która będzie bardziej na bieżąco. Fakt jest też trochę taki że my już się przyzwyczailiśmy. Miałem inne auto, machłem ręką. Ale teraz chciał bym spróbować.

Nie ma szans na odszkodowanie z zakładu. Chyba, że będziesz się sądził ze swoim zakladem pracy i to jeszcze przez jakąś firme, która póżniej zaśpiewa 50%. Czy na nowe auto masz polise AC? może tutaj warto poszukać rozwiązania? Wszystko zależy co jest w OWU.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Prezes

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21064 dnia: Kwietnia 29, 2026, 07:53:33 »
Pytanko mam...można jakoś anonimowo zgłosić do BHP pewne zaistniałe sytuację zagrażające zdrowiu i życiu pracowników  występujące na wydziale,przykładowo spadające dechy z dachu na poziom na którym swoją pracę wykonują aparatowi. Właściwie to bardziej życiu jak zdrowiu bo raczej nikt nie przeżyje jak decha długości 1.5m spadnie komuś na głowę z wysokości 10m,a jak nie na głowę to połamie człowieka tak że i tak się nie po zbiera.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21065 dnia: Kwietnia 29, 2026, 09:40:08 »
Pytanko mam...można jakoś anonimowo zgłosić do BHP pewne zaistniałe sytuację zagrażające zdrowiu i życiu pracowników  występujące na wydziale,przykładowo spadające dechy z dachu na poziom na którym swoją pracę wykonują aparatowi. Właściwie to bardziej życiu jak zdrowiu bo raczej nikt nie przeżyje jak decha długości 1.5m spadnie komuś na głowę z wysokości 10m,a jak nie na głowę to połamie człowieka tak że i tak się nie po zbiera.
Na pewno nie behapowcowi debilowi XDDDDDDDDDDDD kiedyś takie rzeczy zgłaszałem Tarocińskiej, to może teraz do pana Wiesława?

Offline AB

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21066 dnia: Kwietnia 29, 2026, 12:17:39 »
Prezes na pewno możesz to mailowo zgłosić swojemu wydziałowemu inspektorowi, nie będzie to anonimowo, ale powinno pomóc. Możesz również udać się do związków , powinni pomóc.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21067 dnia: Kwietnia 29, 2026, 18:14:50 »
Na spadające deski kask powinien pomóc xd.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21068 dnia: Kwietnia 29, 2026, 18:25:12 »
A jak nie ma kasku to cyk - po premii...a nie, czekaj xD

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21069 dnia: Kwietnia 29, 2026, 18:32:13 »
A jak nie ma kasku to cyk - po premii...a nie, czekaj xD

Niby jest, niby jej nie ma, taka z niej jajcara. Dla jednych będzie w maju, dla innych w czerwcu. Informacji zero i tak ludzie sobie gadają między sobą. Ja sie nie zdziwie jak tej premii nie będzie w ogóle xd.

Offline Policzanin_2

• Gaduła
« Odpowiedź #21070 dnia: Dzisiaj o 05:25:36 »
Siarczanowe dzieci i ich żółte samochody.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #21071 dnia: Dzisiaj o 06:58:07 »
Siarczanowe dzieci i ich żółte samochody.

Fkońcó ktoś nazwał rzeczy po imieniu.