Dokladnie. Tez tak mysle
Cieszymy się, że wytrzezwiales! Witaj znowu! Ile izba teraz?
Post Merge: Dzisiaj o 18:23:18
Dzień dobry. Widzę ostro się bawicie panowie.
Rasowy trochę nieładnie pogrywasz tym naszym stażowym
dla niektórych będzie to 30 zł. a dla innych 300 zł. , cieszmy się że po bodajże 25 latach udało się związkom przywrócić ten dodatek. Jesteś n mądrym gościem i doskonale zdajesz sobie sprawę że nie było to łatwe i długo o to walczyli, a teraz jak już jest w ZUSP-ie to można będzie negocjować jego wysokość przy negocjacjach.
Co do pana Wiesława to miejmy nadzieję że będzie podejmował mądre i korzystne dla pracowników decyzje, bo to pracownicy go wybrali i fajnie jakby o tym pamiętał, a historia niestety pokazuje że nie zawsze tak było.
Nie no, pogrywa stazowym to sobie zarzad z wami, nie ja 
Tak samo trudno go bylo wrzucic w ZUZP jak i bedzie trudno go potem negocjowac. Gdyby byla jakas waloryzacja z automatu czy cos to tak, a tak to nie ma znaczenia. W przyszlym roku zarzad powie, ze nie zwiekszy i tyle, takie same negocjacje jak kazde inne.
Rasowy_aparatowy - Ty jesteś jak ten nielubiany dzieciak w szkole, niby już u nas nie pracujesz a dalej na forum siedzisz i wszystko krytykujesz. Wracaj do swojej budy a nie szczekasz na cudzym podwórku. Pan Wiesław miał odwagę dopiąć porozumienie do końca i brawo mu za to! Dla jednych dużo dla drugich mało, dla Ciebie rasowy_aparatowy nic! Szukaj kolegów w nowej firmie!
Metafora o nielubianym dzieciaku calkowicie bez sensu, bo rozumiem ze nielubiany dzieciak w szkole jak odejdzie ze szkoly to do niej wraca? Szkoly, to ty nie skonczyles, zreszta jak wiekszosc z was xD
Jak uwazasz, ze wszystko krytykuje, to mocno prawdopodobne, ze nie umiesz czytac. Co by mnie sklanialo do wniosku zawartego w poprzedniej linijce xD
Po raz któryś już powtórzę - gdzie ja atakowałem P. Wiesława, debile? xD
Mam kolegow w nowej firmie. A w mojej bylej, a twojej obecnej, mam prawdopodobnie wiecej kolegow niz ty mimo ze juz tam nie pracuje od dluzszego czasu xD
Ale niedawno bylem to tam sie nie zawiele zmienia xD