Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 9028474 razy)

Offline Umrè Narakà

• Bywalec
  • **
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19590 dnia: Maja 11, 2025, 09:40:57 »

„W takim razie trzeba jeszcze popytać o zdanie świń w oborze.”

Może być ciężko przyjacielu, bo świnie trzyma się w chlewni, a nie w oborze. W oborze trzyma się krowy, ale ich o zdanie nikt się nie pyta, bo zdaje się że im jest wszystko jedno.
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2025, 09:43:30 wysłana przez Umrè Narakà »

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19591 dnia: Maja 11, 2025, 10:46:44 »
Kobieta stworzenia boże i powinna stać w oborze.......

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19592 dnia: Maja 11, 2025, 11:43:21 »
Z Juz nawet wszyscy kibice na stadionach są przeciwko Prince Polo.

O ale przykład XD Bydło na stadionach pytać o zdanie. Nie ma największych chorągiewek niż oni. Tych co protestują na stadionach przeciwko nielegalnym emigrantom a sami uczestniczą w przewozie tych osób XDDDD
W takim razie trzeba jeszcze popytać o zdanie świń w oborze.

Bydło powiadasz? Ciekawe czy byś był taki mocny w gębie w rzeczywistości i powiedział kibicom w twarz co o nich myślisz. Nie wiem gdzie to słyszałeś o tych przewozach, ale podejrzewam, że na TVP 24. Powiem tak, ja darze szacunkiem ludzi, kibiców, ponieważ wiem, że gdy zarzynali by rodaka to pierwsi stanęli by w jego obronie, a nie stali i nagrywali telefonem dla swoich zasięgów itd. Dla mnie liczą się inne wartości w życiu. Koniec kropka.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19593 dnia: Maja 11, 2025, 11:45:10 »

O ale przykład XD Bydło na stadionach pytać o zdanie. Nie ma największych chorągiewek niż oni. Tych co protestują na stadionach przeciwko nielegalnym emigrantom a sami uczestniczą w przewozie tych osób XDDDD

Bydło powiadasz? Ciekawe czy byś był taki mocny w gębie w rzeczywistości i powiedział kibicom w twarz co o nich myślisz. Nie wiem gdzie to słyszałeś o tych przewozach, ale podejrzewam, że na TVP 24. Powiem tak, ja darze szacunkiem ludzi, kibiców, ponieważ wiem, że gdy zarzynali by rodaka to pierwsi stanęli by w jego obronie, a nie stali i nagrywali telefonem dla swoich zasięgów itd. Dla mnie liczą się inne wartości w życiu. Koniec kropka.
Gdyby trzeba bylo pohandlowac narkotykami albo spuscic wpierdol matce z dzieckiem 12 letnim bo maja inny szalik to tez by pierwsi tam byli.

Wy serio myslicie, ze wiekszosc kibicow to "patrioci" bo tak mowia? xD

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #19594 dnia: Maja 11, 2025, 12:12:31 »

Gdyby trzeba bylo pohandlowac narkotykami albo spuscic wpierdol matce z dzieckiem 12 letnim bo maja inny szalik to tez by pierwsi tam byli.

Są kibice patrioci , są kibice o których piszesz tylko wtedy bym ich bardziej nazwał kibolami.
Prosty przykład Kibice z Polic często robią jakieś akcje charytatywne i za to duży +.
Mają prawo głosować na kogo są , wg nicg Rafał jest tęczowy , a Sławek to narkoman.
Mnie bardziej zastanawia czy po wyborach coś się zmieni w całej GA.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #19595 dnia: Maja 11, 2025, 12:39:03 »

Są kibice patrioci , są kibice o których piszesz tylko wtedy bym ich bardziej nazwał kibolami.
Prosty przykład Kibice z Polic często robią jakieś akcje charytatywne i za to duży +.
Mają prawo głosować na kogo są , wg nicg Rafał jest tęczowy , a Sławek to narkoman.
Mnie bardziej zastanawia czy po wyborach coś się zmieni w całej GA.

I z takim podejsciem sie jak najbardziej zgadzam. Znam kibicow, polickich i nie polickich i jak wszedzie - czesc z nich to normalni ludzie, a czesc to malpy. Ale nazywanie ich wszystkich "patriotami", bo zrobili oprawe patriotyczna albo natlukli jakiegos ukrainca po pijaku to mocne naduzycie xD jak sie rabia maczetami miedzy soba i zabijaja/okaleczaja innych Polakow to wtedy co? xD

A po wyborach sie nic nie zmieni w GA, prezydent nie ma za wielkiego wplywu na to, takze czy bedzie POwski czy jakis "przeciwny" to raczej na cuda bym nie liczyl.

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19597 dnia: Maja 11, 2025, 13:26:56 »
patriotyzm ma różne  oblicza

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #19598 dnia: Maja 11, 2025, 13:45:26 »
I zaorane. Amen

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19599 dnia: Maja 11, 2025, 14:05:23 »
po oraniu i bronowaniu  jest czas siewy , alleluja  i powoli do przodu

Offline kanapowiec

• Gadatliwy
« Odpowiedź #19600 dnia: Maja 11, 2025, 14:31:47 »
A jeszcze co do obrony granic Polski przez kibiców XDDD Jak te bydło nawet swoim grozi
https://filmiki.tv/pseudokibice-z-maczetami-grozili-chlopakom-grajacym-na-orliku-w-krakowie_57175

Offline DominikDolnoślązak

• Gaduła
« Odpowiedź #19601 dnia: Maja 11, 2025, 14:33:24 »
Tutaj tylko jeden kandydat jest odpowiedni  . Cytuję  Bóg zapłać,  oraz , Szczęść Boże.  Amen

Kandydat na Prezydenta musi:
1) być nieskazitelny, więc Braun odpada bo potraktował w Sejmie kobietę gaśnicą, podeptał flagę Unii Europejskiej , czyli podeptał wszystkie państwa unijne w tym Polskę i niedawno pozbawił lekarkę wolności.
Czy nieskazitelny jest Nawrocki, którego podpis widzimy na zobowiązaniu się do opieki, zapewnieniu ubrania, jedzenia i leków dla mężczyzny, który ostatecznie ląduje w DPS-ie??

2) Kandydat na prezydenta musi być niezależny, a szef IPNu może być podległy Kaczyńskiemu, a prezydent Warszawy może słuchać się Donalda i to nie Trampa.

Ja mam swojego niezależnego kandydata, który nie będzie słuchał nikogo.
Dominik Dolnoślązak

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19602 dnia: Maja 11, 2025, 14:49:42 »
Nie może to być Trzaskowski , reszta  nie ma znaczenia

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #19603 dnia: Maja 11, 2025, 14:57:51 »
Tylko Braun . A z tą gaśnica to akurat dobre bylo po co ta kobieta pchała mu się pod nogi
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2025, 15:00:19 wysłana przez Samsonowicz »

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19604 dnia: Maja 11, 2025, 15:00:53 »
Braun pasuje do politycznej układanki