Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 8939657 razy)

Offline DominikDolnoślązak

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #19545 dnia: Dzisiaj o 11:59:54 »
Telegazeta - "Krótszy czas pracy dla Polaków"

Strona 113 - TVP 1 - "Albo krótsze godziny pracy codziennie, albo dodatkowy dzień pracy w tygodniu".

I dalej: " (...) krótszy czas pracy Polaków wkrótce stanie się faktem".
"Ministra rodziny, pracy i polityki społecznej zapowiedziała testowy program dla firm. STARTUJEMY JESZCZE W TYM ROKU Z PILOTAŻEM"

Dlaczego w takim razie w Azotach Police mówi się wogóle o 4BOP?? Z niewolnika nie ma pracownika!!

Życzę wszystkim pracownikom Grupy i mieszkańcom Polic i Szczecina wszystkiego najlepszego z okazji Święta Pracy!
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 12:01:25 wysłana przez DominikDolnoślązak »
Dominik Dolnoślązak

Online polo

• Gaduła
« Odpowiedź #19546 dnia: Dzisiaj o 13:12:00 »
Mam pytanie do Pani Anny Tarocińskiej.. mianowicie dowiedziałem się ma temat zabieranych przepustek wjazdowych dla skuterów... A rozchodzi się o to że trzeba wypisać przedłużenie ale tych nowych przedłużeń nie podpisują... Dla czego taka decyzja i komu ona przeszkadza... ??? Ja na przykład wykorzystuję swój pojazd do przemieszczania się na trasy fosforowego żeby ustalać kierunek kwasu lub ustawiać trasy na mycie... Teraz jak zabiorą przepustki to będzie trwało to 2 godzin.. a instalacja będzie stała? ??? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź konkretną

Rower SE kup :)  ...zdrowiej będzie

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19547 dnia: Dzisiaj o 14:06:30 »
Na ryneczku słyszałem plotkę, że zakladowcow mają wozić do pracy teraz dorożką. W sumie skoro planeta płonie i autobusem jeździ dwie osoby to ma sens xd.

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19548 dnia: Dzisiaj o 15:22:49 »
Nikt was siłą  nie trzyma w pracy , Zniesiono już  obowiązek pracy

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19549 dnia: Dzisiaj o 15:37:09 »

Niektórym ludziom się wydaję, że po obaleniu komuny stali się wolnymi ludźmi. Oczywiście, że nie ma obowiązku pracować i robić wielu rzeczy, ale i tak musisz je robić, żeby żyć. Dlatego nikt z nas nie jest wolnym człowiekiem, nawet wszelkiego rodzaju wolnościowcy, uczestniczą w tym systemie. Za komuny myślę, że było o wiele lepiej, bo naród miał jednego wroga, dziś jesteśmy tak podzieleni, że szansę na jakąkolwiek zmianę są bliskie zeru.

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19550 dnia: Dzisiaj o 16:00:37 »

Niektórym ludziom się wydaję, że po obaleniu komuny stali się wolnymi ludźmi. Oczywiście, że nie ma obowiązku pracować i robić wielu rzeczy, ale i tak musisz je robić, żeby żyć. Dlatego nikt z nas nie jest wolnym człowiekiem, nawet wszelkiego rodzaju wolnościowcy, uczestniczą w tym systemie. Za komuny myślę, że było o wiele lepiej, bo naród miał jednego wroga, dziś jesteśmy tak podzieleni, że szansę na jakąkolwiek zmianę są bliskie zeru.
Może już skończyć z tą  opcją oblężonej twierdzy  i zacząć  pracę dla siebie i  Polski

Offline Arkona

• Gaduła
« Odpowiedź #19551 dnia: Dzisiaj o 17:39:44 »

Może już skończyć z tą  opcją oblężonej twierdzy  i zacząć  pracę dla siebie i  Polski

Ale też trzeba pracować, za darmo nic nie ma.
Wracając do tematu zakładów. W tym roku emerytom wypłacają zapomogę w postaci "wczasów pod gruszą" czy wycofali się z tego?

Offline Kokoszko

• Stały bywalec
« Odpowiedź #19552 dnia: Dzisiaj o 20:12:50 »
Mam pytanie do Pani Anny Tarocińskiej.. mianowicie dowiedziałem się ma temat zabieranych przepustek wjazdowych dla skuterów... A rozchodzi się o to że trzeba wypisać przedłużenie ale tych nowych przedłużeń nie podpisują... Dla czego taka decyzja i komu ona przeszkadza... ??? Ja na przykład wykorzystuję swój pojazd do przemieszczania się na trasy fosforowego żeby ustalać kierunek kwasu lub ustawiać trasy na mycie... Teraz jak zabiorą przepustki to będzie trwało to 2 godzin.. a instalacja będzie stała? ??? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź konkretną

Rower SE kup :)  ...zdrowiej będzie
Do Ciebie tego nie pisałem... Więc się nie p....... 👍

Offline SaszaBy

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19553 dnia: Dzisiaj o 20:33:39 »

Ale też trzeba pracować, za darmo nic nie ma.
Wracając do tematu zakładów. W tym roku emerytom wypłacają zapomogę w postaci "wczasów pod gruszą" czy wycofali się z tego?
za darmo to powinno być  chleb , cebula i smalec i  lokal w baraku, a jak ktoś  chce więcej to do roboty