nie wiem czy to ten temat ...ale jestem w ogromnym szoku;p nie chchem zakladac nowych tematow , wiec opowiem Wam co mi sie zdarzylo dzisiaj ;o
Mysle...ladna pogoda pojade sobie na plaze, a ze po drodze do pracy mam mijanke to bylam jakos tam po 10 ok 11. no i patrze miejscowka ta dalsza gdzie jest kawalek wejscia do wody wolna nikogo nie ma wiec sie rozkladam na maxa:D leze sobie chwile, patrze idzie Typ : starszy taki , normaly gosciu....i sie rozklada, po drugiej stronie blizej wody , no ja za bardzo w tym syfie sie nie k
ąpie ,wiec sobie leze , praze sie ,patrze wiadomo na wode, co sie dzieje ,patrze gosciu nie ma majtek ;o mysle nie no chyba sie przewidzialo mi ...klade sie dalej ,mowie zobacze pozniej nie bd patrzec jak nakrecona , potem zerkam on lezy...mysle jak to prawda to podejde do goscia i mu powiem pare slowek...ale ok nic, on siedzi czy tam lezy nic nie widze, opalam sie dalej ....patrze gosciu wchodzi do wody , jakas dziewczyna tez byla dalej patrze on bez majtek ..swieci dup* mysle nie no
[wulgaryzm] dziecko przeszlo z ojcem patrzy a on nic chodzi dalej....stanelam mowie
[wulgaryzm]....no i pisze do mojego chlopaka " nie wiem podejsc sama czy jak i powiem mu dzwonie na policje , dzieci chodza koles na maxa ma
[wulgaryzm] w glowce;/ ale chlopak mowi nie podchodz sama wiec lece do ludzi najblizej mowie im "sluchajcie gosciu siedzi , chodzi bez majtek , sama boje sie podejesc nie wiadomo kto to i w ogole, zreszta nie chce patrzec na to co on posiada , niech ktos podejdzie bawia tu sie dzieci i juz jedno widzialo " grupka osob 3 kobiety , 2 facetow, trojka dzieci " moze on fiu*ka sobie opala ;o no ale sa tam dzieci ?"- ich slowa ;o !!!! mowie " no nie a ma to znaczenie ? to plaza publiczna jak mozna tak chodzic? " i nikt sie nie rusza !! zamiast leciec czym predzej nie wiadomo kto to jakis pedofil czy co;/ sobie chodzi po plazy a ludzie zezwalaja na takie zachowania ? wiec mowie " no pojdzie pani ze mna albo pan ? ktokolwiek ? nie chce sama podchodzic do tego kretyna : a ona no dobra z wielka laska i ze swoim kolega ;/
koles sie zawinal zapytalam tej laski co siedziala tam a ona poszedl tam za krzaki ;/
i tu moja puenta ! jak mozna tak lekceważąco podchodzic? chcialam dzwonic na policje a nikt nie zareagowal;/ za 5 min pojawily sie tam dzieci bo biegaly ! a jakby wychodzil z wody akurat ?
ps. sorka za bledy , interpunkcie i w ogole ale szybko pisalam !
Ort. No i kilka wulgaryzmów się znalazło . Pozdrawiam - Kuba