Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Ogólne] Chcieliście PO, to macie cz. 5.  (Przeczytany 110497 razy)

tad19601963

• Gość
[Ogólne] Chcieliście PO, to macie cz. 5.
« Odpowiedź #150 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:26:51 »
masz rację MBtech czym tu rządzić jak Polska już sprzedana chyba, że świecznikiem. Co tu jeszcze Nam zostało ???

sekator

• Gość
« Odpowiedź #151 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:42:31 »
Cytat: "tad19601963"
czym tu rządzić jak Polska już sprzedana chyba, że świecznikiem

,,Szacunkowe zadłużenie Polski przekroczyło psychologiczną barierę biliona złotych i stale się powiększa – informuje Instytut Globalizacji. Według ostatnich danych Ministerstwa Finansów dług publiczny wynosi 824,3 mld zł (dane z końca marca), według szacunków Forum Obywatelskiego Rozwoju, wartość długu publicznego to ponad 842 miliardy złotych."

http://biznes.onet.pl/ig-zadluzenie-polski-przekroczylo-bilion-zlotych,18490,5231158,1,news-detal

Co tam bilion dla zwolenników Tuska. Spłacą to z uśmiechem na ustach, jak nie oni to ich wnuki.....

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #152 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:44:02 »
Bo za dług publiczny odpowiada tylko i wyłącznie Tusk. Wcześniej nasz kraj miał ogrom kasy na plusie :lol2:

sekator

• Gość
« Odpowiedź #153 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:46:57 »
Cytat: "Kilofownikownia"
Bo za dług publiczny odpowiada tylko i wyłącznie Tusk. Wcześniej nasz kraj miał ogrom kasy na plusie

520 mld poprzednicy (choć nie do końca bo np Bielecki, Mazowiecki etc z tej samej stajni) za to Donald - cała reszta. Geniusz Kaszub po prostu......

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:47:57 »
Tusk pasibrzuch odpowiada za Polskę wraz z [ciach] i Tobą od 2007 roku...to mało ??

Offline Ważniak

• Moderator
  • Weteran
  • Subiektywnie obiektywny
« Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:52:22 »
Widzisz Kilofownikownia, dzięki forum możesz się dowiedzieć, że zabrałeś naszemu krajowi pół biliona zł. Bogaczu!
Kto kijem walczy, ten wpada w mrowisko.

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:53:00 »
Ja odpowiadam za Polskę? :lol2: Chyba mnie przeceniasz. :devil: Kuba: ja się dzięki temu forum już tyle rzeczy o sobie dowiedziałem, że szok. Tylko jakoś cholercia nie wiem gdzie się te moje pieniądze i mercedesy podziały :rotfl: Ale fakt: coś z bogacza mam bo jestem właścicielem 2 samochodów :faja:

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:53:15 »
Niestety Sekator ma rację, co do zadłużenia, ten festiwal fajerwerków odbije się czkawką. Polski nie stać jeszcze na tak wystawny i pokazowy tryb życia, w dużej mierze improwizowany zresztą (budowa autostrad np.).

sekator

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:55:03 »
Cytat: "kubapolice"
Widzisz Kilofownikownia, dzięki forum możesz się dowiedzieć, że zabrałeś naszemu krajowi pół biliona zł. Bogaczu!

Niestety panowie, to między innymi Wy pozwoliliście na ograbienie naszego kraju wybierając Donalda Tuska i jego partię. Tak dziala demokracja, nawet tak ułomna jak nasza.(ta ostatnia uwaga nie do Ciebie Bartek tylko do poprzedników)

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #159 dnia: Sierpnia 29, 2012, 22:56:20 »
Cytat: "sekator"
wraz z odejściem Kuby

Przeca nikt stąd nie odszedł - co prawda mało czytam te polityczne przepychanki po jednej i drugiej stronie (by nie psuć sobie humoru, bo robi się od nich niedobrze), ale staram się wyłapywać to, co przeoczył moderator, i w tych miejscach reagować.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #160 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:01:16 »
Ale ja się nie czuje obecnie ograbiany przez państwo jakoś specjalnie mocniej niż za rządów Prawych i Sprawiedliwych. A czy obecna ekipa rozkrada państwo? Myślę, że nie więcej niż każda poprzednia. Tyle, że obecnie jest więcej osób którym się nudzi i klepią bezsensowne (i takie same od 5 lat) posty na forach. Przy czym najbardziej ich boli fakt, że to nie ich idole siedzą obecnie przy korycie :rotfl: Ale do wyborów coraz bliżej, więc zobaczymy co społeczeństwo powie na program(?) Prezesa.

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:06:08 »
Kuba wywal mnie jesteś przecież prezesem klubu ciach

Musiałbym mieć powód, jeden post nie na temat to raczej słaby powód.
Pozdrawiam, Kubapolice.

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #162 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:22:45 »
Kilo ...a ja się czuję ograbiany przez państwo ....to kto jest u siebie ... ja czy TY ??

Offline Kilofownikownia

• VIP
  • Kilo Kilofa
« Odpowiedź #163 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:24:13 »
tad: to szkoda, że czujesz się okradany. I zdaje się, że oboje jesteśmy u siebie. Wszak to nasze (obywateli) państwo.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #164 dnia: Sierpnia 29, 2012, 23:26:11 »
Ja się nie czuję okradany, ale tylko dlatego, że wyjechałem z tego chorego kraju. Kilof, czaisz bazę?