Jestem, natłok prac zawodowych nie pozwalał mi udzilać się wcześniej, za co przepraszam.
W sumie tylko jedno chciałem napisać. Nadarzyła sie okazaja by spotkały się osoby o róznych poglądach i nie tylko wirtualnie lecz również w rzeczywistym świecie wymieniły między sobą swoje poglądy. Już teraz wiem, że spotkamy się i bardzo się z tego cieszę. Jadnak przykro mi, że nie wszystkie osoby skorzystały z tego zaproszenia.
Niech jednak od teraz zastanowią się przed napisaniem każdego postu, czy wykazywać się swoją erudykcją i szkalowaniu swoich oportunistów, skoro nie ma się odwagi powiedzieć tego samego drugiej osobie prosto w oczy.
I jeszcze do jezata 2 zdania- Jezat- od teraz nie masz prawa nazywać kogokolwiek z tego forum tchórzem, a w szczególności Sekatora. Bo każdy będzie pamiętał, tylko potrafisz istnieć za ekranem swojego minitora. Poza tym wybacz- usprawiedliwiasz się swoimi zasadami. A ja myślę, że jeśli miałbyś zasady to albo byś przybył na spotkanie albo w ogole byś zamilkł i na tym forum, bo jakże to jest, że na forum Twoje zasady pozwalają Ci dyskutować a w innych okolicznościach- nie?
Poza tym- jezat nie próbując nawet poznać osób, z którymi taka zciekle prowadzisz tu boje- będziesz, żył w chorym wyobrażeniu, że to są jakieś wampiry, czy co... a ja zapewniam Ciebie, że nie ma co się bać i może czas wynurzć "ryjek ze swoj norki" by przkonać się, że czasem na "świecie słońce świeci"?.