Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14844860 razy)

Offline FasolaJas

• Bywalec
  • **
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21960 dnia: Października 01, 2026, 16:00:25 »
Dostali podwyżki czy nie dostali? - Pytanie number uno
« Ostatnia zmiana: Października 01, 2026, 16:29:17 wysłana przez FasolaJas »

Offline SaszaBy

• Gadatliwy
« Odpowiedź #21961 dnia: Października 01, 2026, 16:53:17 »
na chore  układy  , inne układy

Offline oli

• Gaduła
« Odpowiedź #21962 dnia: Października 01, 2026, 18:26:37 »
Zamiast skupić się na pracodawcy który wali w pewną część ciała to na związki nawalanka

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21963 dnia: Października 01, 2026, 20:35:16 »
Dokladnie. Ach ta mlodziez

Post Merge: Października 01, 2026, 20:37:06
A wy gamonie . Zapierpakac na moja emeryture.
« Ostatnia zmiana: Października 01, 2026, 20:37:06 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21964 dnia: Października 01, 2026, 22:36:38 »
Kto ma jakieś info z biurowca w sensie znajomości ten wie że te 1000 zł dla świty związkowych są prawdziwe.

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #21965 dnia: Dzisiaj o 06:58:20 »
Przecież takie informacje powinny roznieść te związki. xD A Wy się zastanawiacie nad wartościowaniem i podwyżką 150 zł. XD

Online PAKOWACZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21966 dnia: Dzisiaj o 13:34:34 »
Witam wszystkich ja mam pytanie czy jest tu jakiś członek ze związków bo u nas na instalacji wymyślono polecenie grabienie chodników plewienie trawy z chodnikami odmówiliśmy tej pracy ponieważ powiedzieliśmy że to nie jest nasze kompetencji i nie mamy narzędzi po czym wzięliśmy inne prace robiliśmy to starszy mistrz powiedział że możemy pójść do kierownika i możemy być zwolnieni przez to bo jemców nie biorą

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21967 dnia: Dzisiaj o 14:01:54 »
Witam wszystkich ja mam pytanie czy jest tu jakiś członek ze związków bo u nas na instalacji wymyślono polecenie grabienie chodników plewienie trawy z chodnikami odmówiliśmy tej pracy ponieważ powiedzieliśmy że to nie jest nasze kompetencji i nie mamy narzędzi po czym wzięliśmy inne prace robiliśmy to starszy mistrz powiedział że możemy pójść do kierownika i możemy być zwolnieni przez to bo jemców nie biorą
Rafał, to jest twoj moment. Zamiast sie obrazac (jak zwykle) na konstruktywna krytyke - dzialaj.

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21968 dnia: Dzisiaj o 15:11:33 »
No Rafał odpowiadaj na pytanie czy Poborski i inni głowni przedstawiciele ZZ dostali podwyżki, u zmianowych to zaraz 2 odchodzi na emeryturę wiec masz szanse na nowe czyste rozdanie jak Cię na walnym wybiorą na szefa 

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21969 dnia: Dzisiaj o 16:05:25 »
Powie nie to może skłamie, powie tak to rozwścieczy czytających. Ale brak odpowiedzi to każdy może sobie sam odpowiedzieć.

Offline Mlodyapatatowy

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21970 dnia: Dzisiaj o 16:08:37 »
Panowie ,bo chyba czegoś nie wiecie.. podwyżki były również indywidualne dla pracowników i czy oni Wam powiedzieli że dostali ? U mnie dostał śpiący brygadzista ,bo ma małą stawkę tak samo chodzi na nadgodziny wszytskie , a inny chętny młody pracownik który zna stanowiska pójdzie raz na ruski rok.
To też jest patologia zakładów.

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21971 dnia: Dzisiaj o 16:11:00 »
Panowie ,bo chyba czegoś nie wiecie.. podwyżki były również indywidualne dla pracowników i czy oni Wam powiedzieli że dostali ? U mnie dostał śpiący brygadzista ,bo ma małą stawkę tak samo chodzi na nadgodziny wszytskie , a inny chętny młody pracownik który zna stanowiska pójdzie raz na ruski rok.
Tak, tylko przewodniczacy dostali wszyscy lub prawie wszyscy, a nie jeden za wybitne zaslugi xD

Offline Mlodyapatatowy

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #21972 dnia: Dzisiaj o 16:37:18 »
Tak, tylko przewodniczacy dostali wszyscy lub prawie wszyscy, a nie jeden za wybitne zaslugi xD
U mnie na wytwórni ,gdzie jest 20 pracowników dostało 8.

Offline Rafał ZZ

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21973 dnia: Dzisiaj o 18:05:58 »
Witam, ja się nie obrażam, a konstruktywna krytyka nie jest zła, trzeba wyciąć wnioski. Co do pytania Pakowacza, to proszę napisać (może być priv) o jaki wydział chodzi i po powrocie do pracy zbadam problem.

Offline Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21974 dnia: Dzisiaj o 18:55:10 »
Witam, ja się nie obrażam, a konstruktywna krytyka nie jest zła, trzeba wyciąć wnioski. Co do pytania Pakowacza, to proszę napisać (może być priv) o jaki wydział chodzi i po powrocie do pracy zbadam problem.
Nie no, wczoraj sie troszke obraziles :P Ja do ciebie z sercem, a ty do mnie z widelcem...

Co do PAKOWACZa - za "moich czasow" tez byly pomysly np. zamiatania dookola wydzialu na nocce na postoju energetycznym itd. wiec mysle, ze to jest jak najbardziej temat w ktorym zwiazki moga (i powinny) sie wykazac.

Straszenie, ze mozecie byc za to zwolnieni to juz jest skandal. Jak obawiasz sie powiedziec zwiazkom jaki to wydzial itd. to wal smialo do mnie na priv, zalatwimy to tak zeby nikomu z poszkodowanych nic nie grozilo.