Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 14011906 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21540 dnia: Dzisiaj o 10:24:23 »
Czy to co mielismy w kopertach na referendum bedzie mialo odzwierciedlenie w rzeczywistosci? Mam na mysli stawke podana przy 5bop.

Witam, kolego Prezesie nie wiem skąd wziąłeś że były 4 grupy na wartosciowaniu przy referendum, i tam i teraz jest 5 grup.
Młodszy aparatowy - okres próbny ( dodane przez Zarząd)
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy
Aparatowy sterowniczy / aparatowy IV stopnia
Podobnie w laboratorium i inne pracownicze.
To co było na referendum zaszeregowania pracowników było robione przez kadry często bez pokrycia to co dawał kierownik.

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #21541 dnia: Dzisiaj o 10:31:01 »
Witam, kolego Prezesie nie wiem skąd wziąłeś że były 4 grupy na wartosciowaniu przy referendum, i tam i teraz jest 5 grup.
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy

Panie Rafale (o ile to Pan ze zmianowych ) Wiecie w ogóle kiedy pracownicy dowiedzą się w której grupie są ? u mnie kierownictwo mówi, że tylko wysłali swoja liste z propozcyjami stanowiskt dla pracowników i tyle a jakieś zwrotki kto jest gdzie to nie mają ( mamy tylko te śmieszne referendalne zaszeregowania)

sprawa druga prawda to że zwolnili Pania I.W zaraz po tym jak skończyła się jej kadencja ? jeżeli to prawda to nie powinniście wydac jakiegoś komunikatu wyrazającego obużenie tym faktem ?

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21542 dnia: Dzisiaj o 11:32:39 »
Młodszy aparatowy
Aparatowy
Starszy aparatowy

Panie Rafale (o ile to Pan ze zmianowych ) Wiecie w ogóle kiedy pracownicy dowiedzą się w której grupie są ? u mnie kierownictwo mówi, że tylko wysłali swoja liste z propozcyjami stanowiskt dla pracowników i tyle a jakieś zwrotki kto jest gdzie to nie mają ( mamy tylko te śmieszne referendalne zaszeregowania)

sprawa druga prawda to że zwolnili Pania I.W zaraz po tym jak skończyła się jej kadencja ? jeżeli to prawda to nie powinniście wydac jakiegoś komunikatu wyrazającego obużenie tym faktem ?
Jakie oburzenie xD Jak nierobowi sie skonczyla kadencja to powinni ja z miejsca wypieprzyc, z korzyscia dla wszystkich xD

Zreszta akurat zmianowi maja bogata historie odcinania sie od ludzi ktorym duzo zawdzieczaja, wiec nie oczekuj jakiejs reakcji :)

Post Merge: Dzisiaj o 11:32:56
Oczywiscie o ile to prawda, ze ja powiezli, w co watpie

Online kier

• Gaduła
« Odpowiedź #21543 dnia: Dzisiaj o 12:18:28 »

Prawda. Referent ds pracowniczych

Online Rasowy_Aparatowy

• Weteran
« Odpowiedź #21544 dnia: Dzisiaj o 12:46:32 »

Prawda. Referent ds pracowniczych
Tyle to wiem. Liczyłem, że ja całkiem zwolnili, ale niestety. No ale przynajmniej ma stanowisko nie przekraczające jej kompetencji.