Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13208932 razy)

Offline DominikDolnoślązak

• Wielka Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21210 dnia: Dzisiaj o 15:08:20 »
Kto mi powie jak wygląda definicja "stażowego"? Jak wygląda liczenie tego stażowego?
Czy poprzednie okresy pracy w ZCh liczą się ? Czy praktyki zawodowe i praca 20 lat temu w spółkach   ZCh też? A przejście za porozumieniem do ZCh z innej firmy chemicznej?

Jaki akt normatywny definiuje w Azotach płatne stażowe? Jak się na to do układu zbiorowego i kodeksu pracy?
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 15:12:36 wysłana przez DominikDolnoślązak »
Dominik Dolnoślązak

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21211 dnia: Dzisiaj o 15:34:54 »
Kto mi powie jak wygląda definicja "stażowego"? Jak wygląda liczenie tego stażowego?
Czy poprzednie okresy pracy w ZCh liczą się ? Czy praktyki zawodowe i praca 20 lat temu w spółkach   ZCh też? A przejście za porozumieniem do ZCh z innej firmy chemicznej?

Jaki akt normatywny definiuje w Azotach płatne stażowe? Jak się na to do układu zbiorowego i kodeksu pracy?
O, ciekawe pytania.

Może Pani Ania coś podpowie?

Wiem, że staż z urzędu pracy się nie liczy do stażu pracy w zakładach, bo nawet znam przypadek, że ktoś pracował do lipca czy sierpnia na stażu, a potem płynnie przeszedl na umowę o pracę z ZCH i nie dostał nagrody rocznej, bo nie miał przepracowanego pół roku na ZCH (bo praca na stażu to praca w urzędzie pracy, a nie na ZCH xD).

Oczywiście w czasach, jak jeszcze była nagroda roczna.