Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 13120141 razy)

Offline Rafał ZZ

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21165 dnia: Maja 08, 2026, 21:09:56 »
Też myślę że będzie, co bardzo cieszy, bo wreszcie pracownicy dostaną to co im się należy.
Super jeszcze by było jakby zarząd docenił pracowników i wypłacił nagrodę z okazji Dnia Chemika.

Tak, czwarty kwartał w przyszłym roku, zawsze tak było.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21166 dnia: Maja 08, 2026, 21:31:50 »
Też myślę że będzie, co bardzo cieszy, bo wreszcie pracownicy dostaną to co im się należy.
Super jeszcze by było jakby zarząd docenił pracowników i wypłacił nagrodę z okazji Dnia Chemika.

Tak, czwarty kwartał w przyszłym roku, zawsze tak było.
Kolejny z Zarządu odchodzi z Polic..
Wynik za pierwszy kwartał 2026 uważam , że dużo od niego zależy.
Od trzeciego kwartału zejdą z Nas całkowicie Polimery.

Offline L_Anon

• Stały bywalec
« Odpowiedź #21167 dnia: Dzisiaj o 11:51:43 »
Rasowy o czy ty pier..lisz, bo do tej pory byłam spokojna, ale już zaczynasz mnie wku...ać , jak chyba większość na tym forum. Kto kogo rozegrał ? Negocjacje trwają, jako jedyni coś załatwili w tym roku, a ty dalej swoje. Jakie 1000 zł. ? Widziałeś, masz dowody, po co te bzdury wygadujesz. Ja nie zaglądam nikomu w portfel , niech każdy zarabia najwięcej jak może i jak wszystko pójdzie dobrze to od lipca wielu zadowolonych, ale ty mądralo znowu napiszesz że tyle czasu negocjowali i tylko to załatwili, pewnie po 2000 dostali i podpisali. Weź się rozpędź i jeb..j w ścianę, ile można tego słuchać. Ja nie mówię o jedności związków tylko pracowników, a ty tylko mącisz, na szczęście mało kto cię słucha. Wcale bym się nie zdziwiła że Fasola to ty, bo poziom podobny. Myślałam ,że coś w tej głowie masz , ale ty nie klapki na oczach i ciągle to samo. Przecież dobrze wiesz, że żeby nie związki to już dawno byłoby po ZUSP-ie, 5 bop, itd., ale nie dalej te brednie powielasz. Pewnie wywalili cię z zakładu, teraz siedzisz przed kompem, jesz gile i moczysz się w łóżko, a zgrywasz tu bohatera. Jesteś trollem tego forum, a ludzie nie muszą kochać związkowców, ale powinni wspierać swoje związki chociażby po to żeby zarząd to widział. Już nie wspomnę o tym, że związki to nie tylko negocjacje płacowe, to wiele innych negocjacji, komisji, obron pracowników. Nawet sobie tego nie wyobrażasz tęp..u . Nie chce mi się już z tobą gadać, bo to poniżej poziomu gów.a.
PS. tylko tam teraz nie płacz lalusiu.

Jak w taki sposób kulturalnie przebiegają negocjacje nie dziwie się że załoga dostaje ochłapy
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:53:47 wysłana przez L_Anon »