Masakra
Wy wszyscy zdajecie sobie sprawę że oni też to czytają i tylko zacierają ręce że nie ma jedności
Tylko pogratulować, bo o ile Rasowy tu nie pracuje może sobie mówić co tam chce, Fasola Jaś to pewnie ktoś nowy co przyszedł razem z nowymi władzami i trolluja, ale pracownikom mogę tylko pogratulować. Brawo.
Ale tysiaka dostali przewodniczacy, prawda?
To z calym szacunkiem, ale o jakiej ty jednosci, za przeproszeniem, pierdolisz?
Ty mowisz, ze ja nie chce dobrze dla pracownikow, bo jestem przeciwny zwiazkom, to moze zapytaj swoich przewodniczacych, czy dostali podwyzke i wtedy tu wroc i mnie przepros.
Dla takich ludzi jak wy (zwiazkowcy), Samsonowicz i inne nieroby kazdy kto powie cos przeciw wam to "troll", "maciciel", "glupek" itd., zero w was autorefleksji nad tym co robicie, zero samokrytyki, zero checi do rozwoju i poprawiania sie. Pieprzeone narcyzy przekonane o tym, ze sa we wszystkim idealni, a potem kupuja was, wasze "idealy", wasze dbanie o pracownikow za tysiac zlotych brutto.
Ludzie ktorzy tworzyli zwiazki zawodowe, ryzykowali w trakcie protestow, GINELI w trakcie strajkow przewracaja sie w grobach jak patrza na dzisiejszych zwiazkowcow (oczywiscie nie wszystkich), brzydze sie wami.