Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 12915883 razy)

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #21045 dnia: Kwietnia 23, 2026, 16:11:17 »
Dokładnie w maju nie będzie. Przy dobrych wiatrach może w czerwcu.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21048 dnia: Kwietnia 24, 2026, 18:08:44 »

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21049 dnia: Kwietnia 24, 2026, 21:37:09 »
Rasowy zmien plyte. To jest wynik calej grupy za 4 kwartal 2025 a nie zch police. Wyplata ewentualnej premii zalezy od wynikow za pierwszy kwartal tego roku czyli 2026 ale nie calej grupy tylko zch police.

Post Merge: [time]Kwietnia 24, 2026, 21:41:34 [/time]
Rasowy zanim napiszesz cos to czytaj ze zrozumieniem. A jak dostaniemy premie to ty nie masz prawa nam mowic na co wydamy i czy sie nam naleza.

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:07:18 [/time]
https://www.google.com/search?q=ebitda+co+to+jest&oq=ebitda&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgwIARBFGDkYsQMYgAQyEggCECMYJxiABBiKBRjwBRieBjIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIGCAYQRRg8MgcIBxAAGIAEMgcICBAAGIAEMgcICRAAGIAEMgcIChAAGIAEMgcICxAAGIAEMgwIDBAAGEMYgAQYigUyBwgNEAAYgAQyBwgOEAAYgATSAQg0MzgxajBqNKgCAbACAQ&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:09:11 [/time]
https://www.google.com/search?q=ebitda+co+to+jest&oq=ebitda&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgwIARBFGDkYsQMYgAQyEggCECMYJxiABBiKBRjwBRieBjIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIGCAYQRRg8MgcIBxAAGIAEMgcICBAAGIAEMgcICRAAGIAEMgcIChAAGIAEMgcICxAAGIAEMgwIDBAAGEMYgAQYigUyBwgNEAAYgAQyBwgOEAAYgATSAQg0MzgxajBqNKgCAbACAQ&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:14:23 [/time]
https://www.google.com/search?q=EBIT&client=ms-android-samsung-ss&hs=Mmlp&sca_esv=c467ea1ed465048f&sxsrf=ANbL-n5RafTfdS-A1S8YZ3U0hFc4aQtlUA%3A1777068791169&ei=9-rracqGCsKTwPAPtcaM4As&biw=384&bih=731&oq=EBIT&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIgRFQklUMgoQIxiABBgnGIoFMgoQIxiABBgnGIoFMgoQIxiABBgnGIoFMggQABiABBixAzIFEAAYgAQyChAAGIAEGEMYigUyCxAAGIAEGLEDGIMBMgUQABiABEiVUlCOK1jlPXABeAGQAQCYAZcBoAGFCaoBAzUuNrgBA8gBAPgBAZgCDKAC9QnCAgoQABiwAxjWBBhHwgIXEC4YsAMYuAYY2AIYyAMY2gYY3AbYAQHCAgYQABgWGB7CAgUQIRigAcICBRAAGO8FwgIIEAAYogQYiQXCAggQABgWGAoYHpgDAIgGAZAGDroGBAgBGBmSBwMzLjmgB89IsgcDMi45uAfoCcIHBjItMi4xMMgHa4AIAA&sclient=mobile-gws-wiz-serp

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:15:13 [/time]
Rasowy mam nadzieje ze zrozumiales

Post Merge: Kwietnia 25, 2026, 00:17:49
Od tego zaleza nasze premie. A zch police miala ostatnie dodatnie ebide . Takze nie jest zle .
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2026, 00:17:49 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21051 dnia: Kwietnia 25, 2026, 09:02:48 »
Rasowy zmien plyte. To jest wynik calej grupy za 4 kwartal 2025 a nie zch police. Wyplata ewentualnej premii zalezy od wynikow za pierwszy kwartal tego roku czyli 2026 ale nie calej grupy tylko zch police.

Post Merge: [time]Kwietnia 24, 2026, 21:41:34 [/time]
Rasowy zanim napiszesz cos to czytaj ze zrozumieniem. A jak dostaniemy premie to ty nie masz prawa nam mowic na co wydamy i czy sie nam naleza.

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:07:18 [/time]

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:09:11 [/time]

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:14:23 [/time]
https://www.google.com/search?q=EBIT&client=ms-android-samsung-ss&hs=Mmlp&sca_esv=c467ea1ed465048f&sxsrf=ANbL-n5RafTfdS-A1S8YZ3U0hFc4aQtlUA%3A1777068791169&ei=9-rracqGCsKTwPAPtcaM4As&biw=384&bih=731&oq=EBIT&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIgRFQklUMgoQIxiABBgnGIoFMgoQIxiABBgnGIoFMgoQIxiABBgnGIoFMggQABiABBixAzIFEAAYgAQyChAAGIAEGEMYigUyCxAAGIAEGLEDGIMBMgUQABiABEiVUlCOK1jlPXABeAGQAQCYAZcBoAGFCaoBAzUuNrgBA8gBAPgBAZgCDKAC9QnCAgoQABiwAxjWBBhHwgIXEC4YsAMYuAYY2AIYyAMY2gYY3AbYAQHCAgYQABgWGB7CAgUQIRigAcICBRAAGO8FwgIIEAAYogQYiQXCAggQABgWGAoYHpgDAIgGAZAGDroGBAgBGBmSBwMzLjmgB89IsgcDMi45uAfoCcIHBjItMi4xMMgHa4AIAA&sclient=mobile-gws-wiz-serp

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:15:13 [/time]
Rasowy mam nadzieje ze zrozumiales

Post Merge: [time]Kwietnia 25, 2026, 00:17:49 [/time]
Od tego zaleza nasze premie. A zch police miala ostatnie dodatnie ebide . Takze nie jest zle .
Eh, znowu się schlales przy piątku...zaczynam się o ciebie serio martwić.

Ja to doskonale wiem i rozumiem, myślę że dosyć wyraźnie napisałem, że to ty tego nie rozumiesz xD i nawet linka nie potrafisz wrzucić jak trzeba, dramat

Offline hdmi

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #21052 dnia: Kwietnia 25, 2026, 16:43:51 »
Czy ktoś też dziś miał pochlapany samochód  na parkingu żużlowym po rannej zmianie? Mnie szlag trafił , mam autu od miesiąca kupione pod Bydgoszczą a dziś po wizycie na myjni mam już wżery w lakierze. Narobiłem zdjęć i co dalej , ktoś podpowie. I tak ogólnie zastanawiam się , co my wdychamy poruszając się po zakładzie .

Offline polo

• Gaduła
« Odpowiedź #21053 dnia: Kwietnia 25, 2026, 17:59:45 »
Czy ktoś też dziś miał pochlapany samochód  na parkingu żużlowym po rannej zmianie? Mnie szlag trafił , mam autu od miesiąca kupione pod Bydgoszczą a dziś po wizycie na myjni mam już wżery w lakierze. Narobiłem zdjęć i co dalej , ktoś podpowie. I tak ogólnie zastanawiam się , co my wdychamy poruszając się po zakładzie .

A to wszystko dlatego ze kupiłeś samochód pod Bydgoszczą, jak bys kupił pod Szczecinem... to inna sprawa :)   Obudziłeś się czy jak temat zachlapań jest wałkowany z XX lat :)

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #21054 dnia: Dzisiaj o 01:36:56 »
Najlepiej odpowie rasowy  . Pan najmadrzejszy

Post Merge: Dzisiaj o 01:41:11
Rasowy to taki nasz drugi zwiazek zawodowy. On wszystko wie najlepiej. Pozdrawiam pracujacych na nocce.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 01:41:11 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #21055 dnia: Dzisiaj o 09:08:33 »

A to wszystko dlatego ze kupiłeś samochód pod Bydgoszczą, jak bys kupił pod Szczecinem... to inna sprawa :)   Obudziłeś się czy jak temat zachlapań jest wałkowany z XX lat :)
Pan w dziale odszkodowań daje Ci formularz wypełniasz oddajesz i czekasz.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #21056 dnia: Dzisiaj o 09:31:08 »
Najlepiej odpowie rasowy  . Pan najmadrzejszy

Post Merge: [time]Kwietnia 26, 2026, 01:41:11 [/time]
Rasowy to taki nasz drugi zwiazek zawodowy. On wszystko wie najlepiej. Pozdrawiam pracujacych na nocce.
Ale nie wiem, ciebie to boli że po prostu wiem rzeczy? XD nie wiem wszystkiego najlepiej, nie raz tu pisałem, że czegoś nie wiem, nie raz o coś pytałem. Widocznie byłeś wtedy znowu pijany i może nie pamiętasz.

I nie, nawet od związków nie mam większej wiedzy, różnica tylko taka, że ja mogę mówić, bo mnie żadne tajemnice nie obowiązują ;)

A co ty z tym zrobisz, czy będziesz słuchał czy nie, czy uwierzysz czy nie, przecież mi to jest totalnie obojętne, bo nie masz żadnego znaczenia