Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 12026217 razy)

Offline AB

• Bywalec
  • **
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20685 dnia: Stycznia 26, 2026, 13:41:54 »
Ja napisałam, że pismo doszło i nie odpowiedziały, ale na pewno sprawa została zbadana.

Młody Aparatowy pisz co chcesz , bo trochę nudno ostatnio.

Też czekam na 30.01 choć szczerze to pogoda coraz gorsza  :D

Post Merge: Stycznia 26, 2026, 13:47:01
I proszę cię RA nie manipuluj moimi wpisami i nie wmawiaj że coś napisałam skoro tak nie było. Powtarzam napisałam tylko że związki nie odpowiedziały na anonim.

Kurcze ciekawe co tam na pana A się dzisiaj dowiemy
« Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2026, 13:47:01 wysłana przez AB »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20686 dnia: Stycznia 26, 2026, 14:33:06 »
Ja napisałam, że pismo doszło i nie odpowiedziały, ale na pewno sprawa została zbadana.

Młody Aparatowy pisz co chcesz , bo trochę nudno ostatnio.

Też czekam na 30.01 choć szczerze to pogoda coraz gorsza  :D

Post Merge: [time]Stycznia 26, 2026, 13:47:01 [/time]
I proszę cię RA nie manipuluj moimi wpisami i nie wmawiaj że coś napisałam skoro tak nie było. Powtarzam napisałam tylko że związki nie odpowiedziały na anonim.

Kurcze ciekawe co tam na pana A się dzisiaj dowiemy
Czyli rozumiem, ze sprawa zostala zbadana i w zwiazku z tym ze nic sie nie wydarzylo to donos byl falszywy? Ja tylko pytam - jest taka mozliwosc, nie wiem - nie ja go pisalem i nie wiem kto go pisal wiec nie wyrokuje ze to prawda, ale mysle ze zwiazki jako adresaci tego pisma (i dzial kadr) powinny sprawe zbadac i jezeli cos sie okaze to podjac jakies dzialania.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20687 dnia: Stycznia 26, 2026, 15:38:31 »

Nie na Pana A tylko co dzieje się za pomocą związku
I po co manipulować wpisami , bo sama masz takie zarzuty do kogoś , a nie czytasz dokładnie
« Ostatnia zmiana: Stycznia 26, 2026, 16:05:56 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline AB

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #20688 dnia: Stycznia 26, 2026, 18:32:06 »
Nie manipuluje, po prostu inaczej zrozumiałam twoj wpis

Offline FasolaJas

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20689 dnia: Stycznia 28, 2026, 00:01:46 »
Czara Goryczy się przelewa, coraz więcej dochodzi słuchu że pracownicy którzy pracują 2 lata mają podobne stawki do ludzi którzy oddali tutaj 15-20 lat swojego życia. Zaczyna się jawna dyskryminacja płacowa. Proszę o odzew na PW. Uważam że możemy zacząć jako długoletni pracownicy zacząć walczyć w sądzie z jawną dyskryminacją płacową. Związki mają to w D najlepiej by nie zawracać im D. Doszło do wielkiej patologii aby była taka nierówność płacowa. Więc albo walczymy o swoje i o sprawiedliwość a jeśli zakładu nie stač na to aby docenić pracowników wieloletnich i więcej płacić nowicjuszom to może pora aby ten zakład zaorać i zrobić miejsce nowyszym i bardziej zaawansowanym firmom które mają zdrowe podejście kadrowe?.
Fakt jest jeden, to co się tutaj dzieje jest jawną dyskryminacją i wiele kancelarii prawnych weźmie ten temat, chętnych zapraszam na Priv. Pora zacząć działać na własną rękę skoro związki pozbawione "jajec" z amputowanymi Cohones to weźmy sprawy w swoje ręce a jest to do zrobienia. Zapraszam na priv przedstawię plan działania. Pora skończyć z tą zakładową patologią kółka wzajemnej adoracji.

Offline DominikDolnoślązak

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20690 dnia: Stycznia 28, 2026, 00:24:22 »
Już niedługo wejdzie jawność wynagrodzenia na każdym stanowisku i wtedy dopiero się zacznie "popolupo".
Dominik Dolnoślązak

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20691 dnia: Stycznia 28, 2026, 07:18:37 »
Czara Goryczy się przelewa, coraz więcej dochodzi słuchu że pracownicy którzy pracują 2 lata mają podobne stawki do ludzi którzy oddali tutaj 15-20 lat swojego życia. Zaczyna się jawna dyskryminacja płacowa. Proszę o odzew na PW. Uważam że możemy zacząć jako długoletni pracownicy zacząć walczyć w sądzie z jawną dyskryminacją płacową. Związki mają to w D najlepiej by nie zawracać im D. Doszło do wielkiej patologii aby była taka nierówność płacowa. Więc albo walczymy o swoje i o sprawiedliwość a jeśli zakładu nie stač na to aby docenić pracowników wieloletnich i więcej płacić nowicjuszom to może pora aby ten zakład zaorać i zrobić miejsce nowyszym i bardziej zaawansowanym firmom które mają zdrowe podejście kadrowe?.
Fakt jest jeden, to co się tutaj dzieje jest jawną dyskryminacją i wiele kancelarii prawnych weźmie ten temat, chętnych zapraszam na Priv. Pora zacząć działać na własną rękę skoro związki pozbawione "jajec" z amputowanymi Cohones to weźmy sprawy w swoje ręce a jest to do zrobienia. Zapraszam na priv przedstawię plan działania. Pora skończyć z tą zakładową patologią kółka wzajemnej adoracji.
Niedługo będziesz zarabiał więcej ,bo do 30.01 mają być dobre info jak mówi AB.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20692 dnia: Stycznia 28, 2026, 08:16:24 »
Nie będą to pozytywne informacje.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20693 dnia: Stycznia 28, 2026, 08:47:00 »
"jako moderator treści mam informację że wkrótce będą konkrety."
« Ostatnia zmiana: Stycznia 28, 2026, 08:55:17 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #20694 dnia: Stycznia 28, 2026, 10:03:29 »
"Kiedy pytają mnie skąd jestem, mówię konkretnie - z całej Polski." Takich to konkretów możecie się spodziewać po ludziach tej kabaretowej władzy.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20695 dnia: Stycznia 28, 2026, 10:17:49 »
"Kiedy pytają mnie skąd jestem, mówię konkretnie - z całej Polski." Takich to konkretów możecie się spodziewać po ludziach tej kabaretowej władzy.
To jest cytat ze strony Zwiazkow , dlatego tu go wkleiłem.

Post Merge: Stycznia 28, 2026, 11:52:46
To jest cytat ze strony Zwiazkow , dlatego tu go wkleiłem.
A jak tam spotkanie w zw z odpisem socjalnym ?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 28, 2026, 11:52:46 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline Martin

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20696 dnia: Stycznia 28, 2026, 14:12:22 »
Przecież długoletni pracownicy dostaną 10 zł stażowego za każdy rok, będziecie zarabiać więcej od młodych xD

Offline kier

• Gaduła
« Odpowiedź #20697 dnia: Stycznia 28, 2026, 17:11:33 »
Przecież długoletni pracownicy dostaną 10 zł stażowego za każdy rok, będziecie zarabiać więcej od młodych xD
O to to to😉😉😉. Cieszmy się z małych rzeczy......😁😁😁

Offline FasolaJas

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20698 dnia: Stycznia 28, 2026, 23:10:33 »
W sumie masz rację, wycofuję tekst o dyskryminacji płacowej. Już za chwileczkę już za momencik będziemy wynagradzani dodatkiem stażowym w kwocie 10 zł brutto ( ile to netto czyli na rękę 7.50 za rok pracy? 62 grosze więcej miesięcznie na rękę za każdy przepracowany miesiąc) wspaniale będzie za 20 lat pracy dostawać 150 zł więcej od nowicjusza który przyszedł i stawkę zasadniczą na którą pracowałeś 20 lat dostał w 2 lata 😅. Upadek tego kołchozu najbardziej będzie bolał od mistrzów w zwyż bo zmierzą się z warunkami panującymi na rynku pracy. Czyli że dostaną pensję za umiejętności i co mogą zaoferować rynkowi Ci bardziej ogarnięci sobie poradzą ale wielu zderzy się ze ścianą. A to co nastanie w ciągu najbliższych 2-5 lat jest nieuniknione. W sumie jestem ciekaw najbliższego czasu co się wydarzy bo kiedyś podczas kryzysów pracownikom nie dawano podwyżek przy zmianach umów. Teraz aby kogoś znaleźć do pracy muszą płacić a starych można mieć głęboko w D. 62 GROSZE NA RĘKĘ MIESIĘCZNIE ZA KAŻDY PRZEPRACOWANY MIESIĄC PRZY KWOCIE 10 ZŁ BRUTTO STAŻOWEGO ZA ROK PRACY 🤣. Brygada uśmiechnijcie się 😁😁

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20699 dnia: Stycznia 29, 2026, 08:24:19 »
Tych nowych co oststnio przyjęli dostają podwyżki. Pierwsza po 3 miesiącach (minimum 200zł) i druga po roku (minimum 200) gadałem z nowym i tak mu powiedzieli. Czyli nowy po drugiej umowie będzie zarabiał więcej niż połowa zakładu. Sprawiedliwości tutaj nie znajdziesz.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.