Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11937193 razy)

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20655 dnia: Dzisiaj o 11:44:06 »
Dominik zwracam honor możesz mieć rację , aż tak dokładnie tego nie sprawdzałam.Pozdrawiam.

Offline PAKOWACZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20656 dnia: Dzisiaj o 12:48:37 »
      Meg03 Odezwał się Expert od logistyki

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20657 dnia: Dzisiaj o 13:02:27 »
Dawno mnie tu nie było i sorry ale w dupach wam się wszystkim przewraca. Ludzie, zadłużony zakład, sytuacja w chemii cieniutka , a tu tylko narzekanie. Masakra. Jak jest wam tak źle to dlaczego jeszcze tu siedzicie. Powiem wam dlaczego, bo gdzie indziej trzeba by zapier..lać, a tutaj dupy przywykły do siedzenia. I to wieczne narzekanie na związki, że załatwiają tylko swoim, że imprezy robią, że nic nie umieją załatwić, a już argument "że prezes i tak da to co chce i związki mają uj do gadania" to jakieś nieporozumienie, przecież wiadomo że da to co może , ale ktoś to musi wynegocjować. Zapytajcie swoich przewodniczących wydziałowych co było na początek negocjacji , a co udało się ugrać, a jak komuś nie pasuje stażowe to niech się zrzeknie na cele charytatywne i przestanie płakać, bo jak ktoś dostanie 200-300 złoty to już spokojnie może kupić coś dziecku.

Życzę wam żeby było jak na zachodzie, że związki negocjują tylko dla związkowców i wtedy byśmy zobaczyli jacy wszyscy by byli mądrzy.
Wow, takich bzdur dawno tu nie czytałem xD przebijają Jana bez nerki, tylko on to robi dla zartów, a AB (oj, przepraszam, Meg03 xD) robi to na powaznie.

Zwiazki jak na zachodzie ktore negocjuja tylko dla zwiazkowcow? Co za bzdura XD Po pierwsze negocjuja dla czlonkow zwiazkow, a nie "zwiazkowcow", to WY negocjujecie tylko dla swoich i zalatwiacie im stolki i podwyzki z pominieciem normalnej drogi sluzbowej i bez zadnych podstaw merytorycznych.
I zwiazki na zachodzie (np. we Francji) nie daja sie rozgrywac prezesom tylko maja profesjonalne zespoly do negocjacji, przygotowuja sie do nich merytorycznie i maja jaja prowadzic strajki i protesty, a wy jaja to macie, ale prezesa na brodzie po tym jak przed nim klekacie xD (przepraszam za metafore ale nie moglem sie powstrzymac)

W dupach sie przewraca ludziom, ze 4 rok sa bez zadnych podwyzek, a inflacja w tym czasie wyniosla sporo ponad 20%, do tego zabrali im premie i niektore dodatki, wiec REALNIE zarabiaja pewnie z 25-30% mniej. No rzeczywiscie, roszczeniowi sa strasznie xD

Do siedzenia to przywykl gruby ze zwiazkow zmianowych co nic nie robi i nic mu sie nie chce, a zarzadza najwiekszym zwiazkiem w ZCH. Niech jedzie na szkolenie do kolegow z Puław, chociaz tego tez mu sie pewnie nie chce.

"Wiadomo ze prezes da co moze" Jezu Chryste xD Wy naprawde przez tyle lat negocjacji nawet podstaw sie nie nauczyliscie chociaz przez osmozę? xD Prezesa zadaniem jest dac jak najmniej, bo taka jest jego rola. Waszym zadaniem jest uzyskac jak najwiecej, bo taka wasza rola. Patrzac na ostatnie lata zagadka: kto wywiazuje sie ze swojej roli, a kto nie? xD

I nie rozumiem co jest zlego w narzekaniu, ze zwiazki nic nie robia i zalatwiaja tylko swoim skoro to sa fakty xD

Aaaa i jak ktos za 200-300zł (co wymaga z informacji ktore tu sie pojawiaja 20-30 letniego stazu pracy xDDD) moze kupic cos dziecku to ma zamknac morde?

Ludzie ktorzy maja 20-30 lat pracy nie maja dzieci tylko wnuki xDDDDDDDD

Obrzydliwa osoba z tej Meg03, na 100% zwiazkowiec z MZZPRC, ciekawe ktory ;)

Offline Meg03

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20658 dnia: Dzisiaj o 13:25:09 »
Kiedyś należałam do związku, wyraziłam tylko swoje zdanie. Widzę że RA dalej tylko na jeden związek zafiksowany.

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20659 dnia: Dzisiaj o 13:33:38 »
Zawsze myślałem , że jedyną kobietą na tym forum to Pani Ania.
Co to za różnica ,który związek ?
Rasowy pisze akurat o jednym.
Czy to Solidarność , Solidarność 80 itp.
Nic nie wywalczyli dla Nas , pozwolili zabrać i jeszcze było mówione odzyskacie to..
Odzyskamy 100 zł za 10 lat pracy.
Podwyżki wartościowanie , nie każdemu muszą dać .. bo ja akurat jestem w widełkach starszy aparatowy.

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20660 dnia: Dzisiaj o 13:54:25 »
Ej RasowyAparatowy myślałam że jesteśmy kolegami , a ty co  :'(  nie mam nic wspólnego z jakąś Mag i proszę mnie nie obrażać

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20661 dnia: Dzisiaj o 14:02:44 »
Kiedyś należałam do związku, wyraziłam tylko swoje zdanie. Widzę że RA dalej tylko na jeden związek zafiksowany.
Ogólnie chodzi mi o wszystkie związki. Do was pisze o jednym, bo wiem z jakiego jesteście ;)

Post Merge: [time]Stycznia 21, 2026, 14:03:41 [/time]
Ej RasowyAparatowy myślałam że jesteśmy kolegami , a ty co  :'(  nie mam nic wspólnego z jakąś Mag i proszę mnie nie obrażać
Na koncie AB jesteśmy, na koncie Meg03 nie. Nie moja wina, że masz rozkontowienie jaźni 🤪

Post Merge: Dzisiaj o 14:04:14
A meg jakąś merytoryka będzie, czy tylko że jestem zafiksowany na jakiś związek rzucajac faktami?

Offline An_na

• Weteran
« Odpowiedź #20662 dnia: Dzisiaj o 14:36:54 »
Bynajmniej :)  może uda się kiedyś zorganizować integrację, byłych i obecnych forumowiczów.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20663 dnia: Dzisiaj o 14:39:37 »
Bynajmniej :)  może uda się kiedyś zorganizować integrację, byłych i obecnych forumowiczów.
Nie dzięki :D

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20664 dnia: Dzisiaj o 14:42:33 »
Ogólnie chodzi mi o wszystkie związki. Do was pisze o jednym, bo wiem z jakiego jesteście ;)

Na koncie AB jesteśmy, na koncie Meg03 nie. Nie moja wina, że masz rozkontowienie jaźni 🤪

Post Merge: [time]Stycznia 21, 2026, 14:04:14 [/time]

A meg jakąś merytoryka będzie, czy tylko że jestem zafiksowany na jakiś związek rzucajac faktami?
Konto powstało 1.12 i 2.12 praktycznie o tej samej godz czyli po rannej kawie ;)

Post Merge: Dzisiaj o 14:43:23
A Pani Mega i AB przyjdą ?
A może Kierownik z Bieli tej przyjdzie jako były pracownik.

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20665 dnia: Dzisiaj o 14:46:38 »

Post Merge: [time]Stycznia 21, 2026, 14:04:14 [/time]

Konto powstało 1.12 i 2.12 praktycznie o tej samej godz czyli po rannej kawie ;)

Post Merge: [time]Stycznia 21, 2026, 14:43:23 [/time]
A Pani Mega i AB przyjdą ?
A może Kierownik z Bieli tej przyjdzie jako były pracownik.
Musimy wybrac ktora ma przyjsc, bo dwie jednoczesnie na pewno nie xD

Kierownika szkoda, dobry fachowiec. Natomiast osoba ktora wskakuje na jego miejsce to dramat totalny, teraz to tam bedzie dopiero