Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11912897 razy)

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20580 dnia: Stycznia 16, 2026, 07:31:35 »
Witamy w Republice Bananowej.

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #20581 dnia: Stycznia 16, 2026, 10:14:32 »
Ale ten żurek dobry.

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20582 dnia: Stycznia 16, 2026, 11:00:57 »
Taczki szykować na pieniądze z podwyżek.
Pani/Pan AB gratulacje dla ZZ..brak slow

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20583 dnia: Stycznia 16, 2026, 12:06:29 »
Taczki szykować na pieniądze z podwyżek.
Pani/Pan AB gratulacje dla ZZ..brak slow
Co tam wywalczyly nasze orly ktorych nie mozna krytykowac? :D

Offline AB

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20584 dnia: Stycznia 16, 2026, 12:24:12 »
Dziękuję za gratulacje, choć jeszcze nic nie podpisano, ponieważ z przyczyny warunków atmosferycznych pan prezes nie dotarł na spotkanie i zostało przełożone na poniedziałek. Wydaje mi się że akurat na to to związki nie miały wpływu, a rozmowy są tak zaawansowane, że jakieś raptowne decyzje teraz mogłyby zaszkodzić.
Można, a nawet trzeba krytykować związki - to napędza, tylko żeby to była konstruktywna krytyka.

Rozumiem że swoją robotę przeciwko związkom musicie wykonać i ja to szanuję. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20585 dnia: Stycznia 16, 2026, 12:53:57 »
Warunki atmosferyczne xd.
Piątek - Poniedziałek xd.
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20586 dnia: Stycznia 16, 2026, 12:54:49 »
Dziękuję za gratulacje, choć jeszcze nic nie podpisano, ponieważ z przyczyny warunków atmosferycznych pan prezes nie dotarł na spotkanie i zostało przełożone na poniedziałek. Wydaje mi się że akurat na to to związki nie miały wpływu, a rozmowy są tak zaawansowane, że jakieś raptowne decyzje teraz mogłyby zaszkodzić.
Można, a nawet trzeba krytykować związki - to napędza, tylko żeby to była konstruktywna krytyka.

Rozumiem że swoją robotę przeciwko związkom musicie wykonać i ja to szanuję. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Nikt nie krytykuje ,ale podwyżka w kwocie do 20zl za rok pracy to jak to nazwac ?

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20587 dnia: Stycznia 16, 2026, 13:44:41 »
A jak oni chcą liczyć to stażowe? Już od pierwszego roku pracy? Czy od piątego? I co znaczy do 20zł? Jedni będą mieli 20zł a drudzy 5zl?
Strzeż się ludzi, którzy powiększają swój majątek dzięki słowom. Szczególnie strzeż się prawodawców i duchownych, którzy przeczą Prawu Natury.

Offline zaksiu

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20588 dnia: Stycznia 16, 2026, 13:47:32 »
ponieważ z przyczyny warunków atmosferycznych pan prezes nie dotarł na spotkanie i zostało przełożone na poniedziałek. Wydaje mi się że akurat na to to związki nie miały wpływu
Co do warunków atmosferycznych "taki mamy klimat" :) :) :) :) ,z tym się trzeba akurat zgodzić "Wydaje mi się że akurat na to to związki nie miały wpływu" nie mają wpływu na nic.

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20589 dnia: Stycznia 16, 2026, 13:57:34 »
A jak oni chcą liczyć to stażowe? Już od pierwszego roku pracy? Czy od piątego? I co znaczy do 20zł? Jedni będą mieli 20zł a drudzy 5zl?
5lat pracy to 100zl podwyżki ;)
A "do" napisałem bo słyszałem dwie wersje 10zl lub 20zl.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 16, 2026, 14:02:58 wysłana przez Mlodyapatatowy »

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20590 dnia: Stycznia 16, 2026, 14:14:05 »

Przepraszam bardzo, ale czy krytyka padajaca tutaj nie jest konstruktywna? To jaka to jest konstruktywna xD

Dobrze pasuje tekst Zaksia, ze nie maja wplywu na nic xD

Jak sa slabe warunki atmosferyczne to mozna spotkanie przeniesc na teamsa w ciagu 5 minut. Tylko przez teamsa prezes wam nie moze napluc w ryj tak jak na zywo xD

Jezeli te 20zl stazowego za rok pracy to prawda to jestescie moi drodzy frajerami. I nie mowie tylko o zwiazkach.

Offline PAKOWACZ

• Nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20591 dnia: Stycznia 16, 2026, 14:19:30 »
W poniedzialek bedzie słonecznie do wroci

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20592 dnia: Stycznia 16, 2026, 14:19:53 »
Nie 20 a 10

Online Mlodyapatatowy

• Gaduła
« Odpowiedź #20593 dnia: Stycznia 16, 2026, 14:36:30 »
Nie 20 a 10
Napisałem , że słyszałem dwie wersje dlatego napisałem ..
Czyli mamy tą wersję mniej optymistyczna 10 zł za rok pracy , powrót premii ( nie oddadzą za 2025) uprzedzić pytania ;)
 I coś jeszcze z tymi stanowiskami ,ale to nie wiem jakie kwoty.

Offline Arkona

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20594 dnia: Stycznia 16, 2026, 14:45:51 »
10zl stażowego. Przy moich 20 latach pracy w zakładach to całe 200zł brutto. To też wariant optymistyczny, bo nie wiem czy stażowe nie będzie naliczane po przepracowaniu 5 lat dopiero. Niestety Rasowy ma rację, jesteśmy frajerami.

Strajk!