Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] ZCH Police  (Przeczytany 11118355 razy)

Offline Mlodyapatatowy

• Gaduła
Odp: [Police] ZCH Police
« Odpowiedź #20130 dnia: Września 30, 2025, 11:34:52 »
ZZ będą zaczynać rozmowy o podwyżkach od stycznia właśnie. Myślę, że coś sypną, chociaż nie będą to kokosy. Wyniki się poprawiły, żeby nie Polimery bylibyśmy na plusie, a nie wiem czy jeszcze jakaś spółka z GA wypracowala takie wyniki.

Bez polimerów także jesteśmy na minusie kilkadziesiąt milionów.
Najpierw covid potem wojna , a teraz Polimery.. zawsze coś.

Offline Topolol

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #20132 dnia: Września 30, 2025, 12:11:02 »
Dlatego prezesi walczą za pensje 1 mln rocznie, a Ty szaraczku pracuj na to za najniższą krajową w okrojonych stanach osobowych

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20133 dnia: Września 30, 2025, 20:25:39 »
Dlatego prezesi walczą za pensje 1 mln rocznie, a Ty szaraczku pracuj na to za najniższą krajową w okrojonych stanach osobowych
Bo im się chciało uczyć. Mam nadzieję, że pomogłem

Offline Samsonowicz

• Gaduła
« Odpowiedź #20134 dnia: Września 30, 2025, 21:13:49 »
Tak w szczególności w tym pisowskim uniwersytecie , juz nie pamiętam nazwy . Co dyplomy menadżerskie kupowali

Post Merge: Września 30, 2025, 21:16:25
A juz sobie przypomnialem ,COLLEGIUM HUMANUM
« Ostatnia zmiana: Września 30, 2025, 21:16:25 wysłana przez Samsonowicz »

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #20135 dnia: Września 30, 2025, 21:29:51 »
Tak w szczególności w tym pisowskim uniwersytecie , juz nie pamiętam nazwy . Co dyplomy menadżerskie kupowali

Post Merge: [time]Września 30, 2025, 21:16:25 [/time]
A juz sobie przypomnialem ,COLLEGIUM HUMANUM
Pisowskim. XD Poczytaj kto tam studiował.

Offline SexyAparatowy

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #20136 dnia: Września 30, 2025, 22:09:39 »
ZZ będą zaczynać rozmowy o podwyżkach od stycznia właśnie. Myślę, że coś sypną, chociaż nie będą to kokosy. Wyniki się poprawiły, żeby nie Polimery bylibyśmy na plusie, a nie wiem czy jeszcze jakaś spółka z GA wypracowala takie wyniki.
ZZ dały czas Zarządowi ,aby do 31.10 podjęły rozmowy odnośnie podwyżek.
Prezes GA powiedział w wywiadzie ,że wie o niskich zarobkach pracowników.. ale powiedział że musimy to wytrwać razem ;)

On na pewno to jakoś wytrwa. Prawdziwy wzór i bohater. Do końca zycia moglby wytrwac przy swojej pensji pytanie ile ludzia wytrzymają przy najnizszej krajowej.

Offline Jan z nerką

• VIP
« Odpowiedź #20137 dnia: Września 30, 2025, 22:20:05 »
ZZ dały czas Zarządowi ,aby do 31.10 podjęły rozmowy odnośnie podwyżek.
Prezes GA powiedział w wywiadzie ,że wie o niskich zarobkach pracowników.. ale powiedział że musimy to wytrwać razem ;)

On na pewno to jakoś wytrwa. Prawdziwy wzór i bohater. Do końca zycia moglby wytrwac przy swojej pensji pytanie ile ludzia wytrzymają przy najnizszej krajowej.

No ten z GAPSu wytrwał. xD

Offline Wodnik Szuwarek

• Wielka Gaduła
« Odpowiedź #20138 dnia: Dzisiaj o 07:46:24 »
Prezes Azotów: zdajemy sobie sprawę z niskich pensji, ale musimy razem walczyć  o przetrwanie 😂
 https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/tarnow/prezes-azotow-zdajemy-sobie-sprawe-z-niskich-pensji-ale-musimy-razem-walczyc-o-przetrwanie/
Powiedział to chłop który miesięcznie ma ponad 100tys 😂

Offline Trismagist

• Bywalec
  • **
« Odpowiedź #20139 dnia: Dzisiaj o 09:42:01 »
Prezes Azotów: zdajemy sobie sprawę z niskich pensji, ale musimy razem walczyć  o przetrwanie 😂
 https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/tarnow/prezes-azotow-zdajemy-sobie-sprawe-z-niskich-pensji-ale-musimy-razem-walczyc-o-przetrwanie/
Powiedział to chłop który miesięcznie ma ponad 100tys 😂

Jak Lord Farquaad ze Shreka "Wiem, że wielu z was zginie ale jest to poświęcenie na które jestem gotów"

Offline DominikDolnoślązak

• Gaduła
« Odpowiedź #20140 dnia: Dzisiaj o 17:46:21 »
Najważniejsze zdanie z wywiadu z prezesem Grupy Azoty:

"Jako ekonomista muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką strukturą finansowania tak ogromnego projektu (jak Polimery Police - przypis mój). mówi Skolmowski.

Natomiast uwaga - w Jastrzębskiej Spółce Węglowej (gdzie do wydobycia każdej tony węgla dopłaca państwo), która przynosi ogromne straty pracownicy w programie dobrowolnych odejść jeśli mają staż pracy dłuższy niż 3 lata mają dostać 170 tyś zł odprawy:[color=rgba(0, 0, https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/gigantyczne-odprawy-dla-gornikow-jsw-spolka-liczy-na-rzad/h49180f
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 17:49:43 wysłana przez DominikDolnoślązak »
Dominik Dolnoślązak

Offline Rasowy_Aparatowy

• VIP
« Odpowiedź #20141 dnia: Dzisiaj o 18:17:13 »
Najważniejsze zdanie z wywiadu z prezesem Grupy Azoty:

"Jako ekonomista muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką strukturą finansowania tak ogromnego projektu (jak Polimery Police - przypis mój). mówi Skolmowski.

Natomiast uwaga - w Jastrzębskiej Spółce Węglowej (gdzie do wydobycia każdej tony węgla dopłaca państwo), która przynosi ogromne straty pracownicy w programie dobrowolnych odejść jeśli mają staż pracy dłuższy niż 3 lata mają dostać 170 tyś zł odprawy:[color=rgba(0, 0, https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/gigantyczne-odprawy-dla-gornikow-jsw-spolka-liczy-na-rzad/h49180f
A najlepsze jest to, ze przejedza te pieniadze zamiast sie przebranzowic, a potem bedzie placz ze im ktos kopalnie zamknal. Czyli podobnie jak na ZCH kiedys xD