zwinąć i rozwiesić w garażu lub suszarni
No tak, trzeba mieć garaż, jak sam napisałeś.... Poza tym nie szkodzi, że nie nasiąka wodą. Nie jestem idiotą, za jakiego próbujesz mnie uważać. Woda po nim spływa. I spływa tam, gdzie pokrowiec na czas DOJAZDU DO GARAŻU będzie leżał. Nie wiem, czy chciałbym mieć ten syf w bagażniku. Trzecia sprawa, to wzrost. Może mężczyźnie łatwiej jest zarzucić taki pokrowiec na dach pojazdu. Kobietom, a też jeżdżą do pracy na zakłady- znacznie trudniej.
Post Merge: [time]Czerwiec 18, 2020, 19:43:18 [/time]
Powłoka ceramiczna nie zabezpiecza przed kwasem, i na pewno nie na 5 lat.
Nie wiedziałem, że zakład emituje kwas do atmosfery, aż dziwne, że prawo pozwala na takie praktyki. Oczywiście, że gwarancji nikt nie da, bo tylko głupek da na siebie przerzucić odpowiedzialność.
Poza tym są jeszcze plastiki , gumy i szyby, których się powłoką nie zabezpiecza, a zniszczeniu przez pochlanie ulegają.
Oczywiście, że się zabezpiecza, tylko faktycznie nie wiadomo, czy przed tym co leci z nieba w Policach da się zabezpieczyć. Wolę tego nie testować...
Nie, to zapewne pyłek kwiatowy wyżera dziury w powłoce lakierniczej i robi nam kratery w blacharce.
Nie wszystko można zabezpieczyć powłokami ceramicznymi, dowiadywałem się.