Czytam komentarze, tak- macie rację pisząc o złej organizacji wydawania darmowych posiłków. 3.5 tys pracowników otrzymało bony kateringowe. Byłam na imprezie od rana od 10 do późna w nocy. Staramy się jako zarzad jak możemy aby było miło, przyjemnie. Wynajęta była profesjonalna firma, która w drodze przetargu organizuje dzień chemika we wszystkich spółkach grupy. Może to faktycznie zły pomysł z tym darmowym kateringiem... Nie wiem. Ile osób tyle opinii. Bezwzględnie kolejka w której pracownicy czekali 2 godziny jest niedopuszczalna na przyszłość. Mogę przeprosić ale niczego to już teraz nie zmieni.
Co do gali dla pracowników i emerytów w MOK to pisanie takich bzdur jest wyssane z palca. Byłam tam od początku do końca. Nie czuję się aby ktokolwiek z czteroosobowego zarządu w tym ja dokazywał. Jako gospodarze takiej uroczystości mamy baczenie na wszystko i nikt nie zgłaszał, że czuje się potraktowany jak Pan napisał. Gala była zorganizowana dla pracowników oraz emerytów. Pajączek- jak niby „zarząd dokazywał”? Gala uroczysta, po gali poczęstunek, koniec uroczystości. O spotkanie takie uroczyste z okazji dnia chemika gdzie zostaną nagrodzeni pracownicy, gdzie podziękuje się emerytom był składany wniosek od strony związków zawodowych ruchu ciągłego od lat. Dlatego proszę nie pisać bzdur. A co do „pomiatania personelem” sprawę wyjaśnię u Pana Piotra który prowadzi restaurację w MOK i który wszystko przygotowywał. Jeśli jednak ma Pan rzetelne informacje i to co Pan pisze jest prawdziwe proszę o informację drogą emailową lub prywatną. Takie sprawy należy wyjaśniać na bieżąco.