Od kiedy robisz na bieli?Chyba masz króciutki staż pracy?
Zm D ci nie szkoda bo sam na niej robisz.
Po za tym spójrz że w 2016 roku to inne wydziały dawały wyniki plusowe a biel ujemne.
A najwięcej masz do powiedzenia.Przynajmniej jak jedziemy na jednym wózku to chociaż szanuj to co masz.
Równie dobrze szefostwo zakładu mogło powiedzieć "biel się nie bawi,biel nagrody rocznej nie dostanie.
Dopiero byś tutaj odstawiał olimpiadę.
à propos Agryf ma ponad 50 lat i co nie piszesz o niej.zapomniałeś albo jeszcze tutaj nie pracowałeś w paczkach były kiedyś wędliny z Agryfu...
No troszeczkę pracuje na bieli, i jak wnioskuje chyba trochę dłuższej od ciebie
No pracuje na zmianie ale podałem zmiany które akurat 27 idą do pracy, ale to trzeba czytać ze zrozumieniem
No tak w zeszłym roku nie było wesoło na bieli
Nie sa tacy którzy mówią więcej, a forum jest po to aby dyskutować, a ja lubię jasne sytuacje, dlatego pytam
Tak cały zakład jedzie na jednym wózku, dlatego dzielimy się po równo zyskiem bez względu na to jak wytwórnia ile wypracowała
No wiesz kiedyś inni byli pod kreska, a my utrzymywaliśmy cały zakład, i nikt nawet nie pomyślał aby dzieli, masz specyficzne podejście
Wiesz podziału zysku są klarowne i czytelne, wiec twoja opcja nie wchodzi w rachubę
Co do agryfu to pamiętam ich wędliny, ale nie wiem co to ma wspólnego z dniem chemika,
Panowie ja was nie obrażam, więc proszę spokojnie. Nie macie za bardzo argumentów i zaczynacie ubliżać innym - nieładnie. A tak na marginesie, czytam i czytam te wasze komentarze i nie za bardzo rozumiem o co wam chodzi. Impreza w Policach za ósemką będzie normalnie na początku czerwca i z tego co się orientuję w takiej samej formie jak była do tej pory - więc o co chodzi ? Impreza w Trzebieży jest typowo zakładową, kto będzie chciał to pojedzie i się pobawi, a kto nie to nie, ale poco te lamenty. Pewnie jako Grupa Azoty mają wydać pieniądze na imprezę integracyjną, więc to robią. Chyba nie myślicie żeby pytali nas o zdanie bo pewnie ilu pracowników tyle pomysłów !
PS. brawo Gigus 36
PS. myślę że i tak pojedziecie na tą imprezę, przecież jak nie pojedziecie to nie będziecie mieli na co narzekać
No wiesz to raczej nas sie tu obraża, wystarczy przeczytać posty co niektórych
Tak impreza za ósemką będzie ale nie w takiej samej formie jak 30 lat, bo będą tylko dni Polic, nie będzie dnia chemika , czyli nie ta sam forma
Widzisz dla wielu nie jest to zwykła impreza zakładowa, przez 30 lat weszła na stałe w program imprez w tym mieście i oczekiwanej przez społeczeństwo, nie tylko pracującej w zch Police
Jak można usłyszeć na mieście i w zakładzie raczej większość nie pojedzie, a wręcz słyszy się pytanie " co pracownicy zrobili takiego złego, ze zarząd im utrudnia spędzenie ich święta"
Mo ze ty pojedzie jak i Gigus 36 i inni, bo przecież będzie darmowa konsumpcja, a co do narzekania spoko znajdziemy sobie temat