dlaczego tylko pragniesz w tym wątku czytać o pozytywnych aspektach pracy w Grupie Azoty? Pracujesz w PR ZchP?
Ciekawe jest Twoje zainteresowanie jakie tu problemy są poruszane mimo tego, że w żaden sposób nie jesteś z tą firmą związana. Takimi wpisami próbujesz odwrócić uwagę innych od realnych problemów pracowników min są to wynagrodzenia.
Nie mam nic wspólnego z Zakładami, poza tym, że od wielu lat mieszkam w Policach i dlatego właśnie interesuje mnie ta firma i jej kondycja. Myślę, że ma to znaczenie dla każdej osoby, która tu mieszka, bez względu na to, czy jest jej pracownikiem, czy nie. Gdyby firma przestała istnieć, to całe miasto by to pewnie odczuło. Nigdzie nie napisałam, że chcę czytać tylko o pozytywach z nią związanych. Negatywne informacje są równie istotne (takie jak chociażby ten artykuł o "kopalniach w Senegalu"), zwłaszcza dotyczące kondycji finansowej firmy, a że moje wykształcenie to właśnie sfera finansów, więc nic dziwnego, że mnie to interesuje. Razi mnie to, co napisałam już kilkakrotnie - że 90% dyskusji (a może i więcej) na tym wątku sprowadza się tylko do jednego - płace, angaże, wynagrodzenia, podwyżki, zasilenia kart itp. Oczywiście, każdy może dyskutować, o czym chce, jeżeli choćby w najmniejszym stopniu dotyczy to tematu wątku i każdy też może wyrazić swoją opinię na ten temat, co zrobiłam, jako osoba postronna.