A kim ja jestem abym mowil im na kogo mają głosować?
Mówię tylko, że naprawdę trzeba niewiele wysiłku umysłowego, ze wystarczy chociaż odrobina intelektu, aby zestawić to co mówi telewizor z tym na co się patrzy codzienie.
Polska w ruinie? - przy tej skali inwestycji w drogi szybkiego ruchu, autostrady, budynki użyteczności publicznej.....
Zły system sądownictwa? -teza postawiona na podstawie jednego sędzi, który ukradł batonika.
Reforma szkolnictwa? - z ust kobiety, która kilka lat temu mówiła rzeczy odmienne o 180°
Zła UE? - podczas gdy na każdej publicznej inwestycji jest duża tablica, sfinansowano w 85% z środków UE
Emigranci ze wschodu, lgbt, dechrystianizacja Polski ....
Tusk sprzedał stocznie? - już wtedy wiedział, że ten moloch jest i będzie nierentowny i gdyby jej nie zamknął, mielibyśmy drugi nierentowny sektor gospodarki, do którego trzeba dokładać miliardy, zaraz obok górnictwa.
Tusk zmusił mnie do wyjazdu z kraju? - qwa, on otworzył przed tobą europę i umożliwił ci pracę w dowolnym miejscu UE.
Mogę tak w nieskończoność.
Ogromnym błędem platfusów było całkowite olanie zwykłego pracownika liniowego i to ich pogrążyło. Wystarczyło dać 300+. Nikt na to nie wpadł.
Kradną i jedni i drudzy, ale to co robią obecni, wyje.bało ponad każdą skalę.