Szanowna RadoOsiedlanr6.
Bardzo lubię serię książek o przygodach Harry'ego Pottera ale do dziś nie odkryłem w sobie żadnych szczególnych, nadprzyrodzonych mocy. Więc częściowo można się zgodzić z opinią Szanownej RadyOsiedlanr6, że cyt.: "Powiedzenie, że na forum Pan Ufniarz ma moc to stwierdzenie błędne i dość górnolotne". Dla mnie to stwierdzenie raczej zabawne, niż obraźliwe.
Jednak w sytuacji, gdy Szanowna RadaOsiedlanr6 jest łaskawa nazwać mnie kłamcą, tu już zabawnie nie jest. Niech Szanowna RadaOsiedlanr6 zechce przeczytać(byle ze zrozumieniem) posty:
Czy można ruszyć machine administracyjną w celu poprawy trawnika na deptaku? Już od samego początku jak on powstał jakiś pojazd zrobił koleiny na trawniku na połowie długości deptaku.
oraz
Zgłaszałem już jakiś czas temu te koleiny na trawniku(zdaje się w maju), które pozostały zdaje się jeszcze z czasu budowy deptaka
Pozostałe informacje o planowanych poprawkach na deptaku pochodzą z wyjaśnień w tej sprawie przedstawionej na sesji RM, a ja je zwyczajnie przekazałem dalej.
Musze również prosić Szanowna RadęOsiedlanr6 o większa wyrozumiałość. Nie jestem pracownikiem urzędu, nie podlegam Panu Burmistrzowi, więc nie mam dostępu do wszystkich pism jakie do niego trafiają, zatem nie zawsze mam świadomość tego co RadaOsiedlanr6 pisze do Pana Burmistrza.
Cenię sobie zaangażowanie i aktywność RO nr 6 na niwie osiedlowej działalności dlatego z tym większym zdziwieniem odczytałem mało subtelny w formie i zupełnie bezpodstawny atak na mnie.