a z tym chowaniem się to coś jest na rzeczy. W nocy z sobotę na niedzielę zadzwoniłem ,czy mają jakąś taksówkę w centrum Szczecina. Od razu poinformowano, że może być za jakieś 15/20 minut ale nie będzie to zjazdówka. Miałem tego świadomość bo byłem na Rodła i nic nie stało na parkingu więc było jasne, że to będzie normalny kurs. Z uwagi na czas oczekiwania stwierdziłem ,że poczekam jednak na autobus, który miał być za jakieś 30/40 minut. Padający deszcz sprawił ,że zostałem pod KFC i jakie było moje zdziwienie gdy po krótszym czasie przejechała taksówka i szybko skręciła w stronę izby skarbowej. Być może pan zauważył, że ktoś stoi i postanowił jechać dalej. Być może jechał po kogoś ale na dachu świeciła się nazwa korporacji a to chyba oznacza wolny (niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu). Wg. mnie każdy monopol długo się nie utrzyma i znajdzie się kolejna grupa, która się odłączy i zrobi coś na własną rękę. Ja samo korzystałem tylko z Chemika i Dobosza ale uważam ,że przy "dużej" (jak na Police) grupie trudno będzie utrzymać wysoki poziom usług, jaki wg.mnie obie firmy świadczyły. Jako klient liczę na szybki rozpad (lub nową korporację) bo cena za usługę szybko dojdzie do tych szczecińskich. Pamięta ktoś, że kiedyś miała być City Police?