Mam paragon no ale za 3 złote robić aferę... .Nie podoba mi się ogólnie całe to połączenie,czym mniej firm do wyboru tym gorzej dla klienta -dołączy do nich "Bravo" i mamy monopol :<
ozi, jak 3 złote nie ma dla Ciebie znaczenia to, po co piszesz, że zapłaciłaś drożej? (w domyśle to brzmi jak byś została oszukana lub firma po połączeniu podniosła ceny, a tak nie jest). Dla każdego – tak sadzę – 3 złote to sporo. Zakładając, że kurs był w Policach to może to być (te 3 zł) 50% więcej, a to już jest poważna sprawa, bo rzutuje na całą firmę! Nie obraź się :lol: , ale może chodzi o tego niemiłego kierowcę :thumbdown: , co wszędzie się zdarza (sklepy, apteki, urzędy itp., itd.), bo ludzie są różni. Moja rada (jak mogę) jest taka; zgłaszaj przy zamówieniu taksówki, aby jego – niemiłego kierowcę – nie przysyłać. Takie jest Twoje prawo. Prawo wyboru. I jeszcze jedno; myślę, że szanse połączenia z „Bravo Taxi”, a tym bardziej z „fioletowym taxi” jest jak 100 do 1go, że do takiego połączenia dłuuugo albo wcale nie dojdzie. Właśnie dlatego aby była na rynku konkurencja. Nawet w wyborze kierowców w poszczególnych firmach, bo w cenach to - chyba niewiele da się zrobić przy tych cenach paliw, olejów i innych składowych tej działalności. . Jedyna możliwość to wzrost kursów, czyli obrotów firmy, a tym samym dochodów taksówkarzy. Ale sytuacja na rynku (zwłaszcza polickim) jest nieciekawa. W zakładach chemicznych zwolnienia i realny spadek dochodów (nowy układ zbiorowy – za każdym razem pogarszający sytuację finansową) pracowników, a co za tym idzie – każdy oszczędza jak może. A na taksówkach można. Jak ktoś np. pali papierosy i jeździ taksówkami, to oszczędzając zrezygnuje z Taxi.