Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 164685 razy)

tad19601963

• Gość
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #375 dnia: Lutego 08, 2012, 01:24:05 »
Acta jam jest jeop ale niech USA zapłaci a nawet Microsoft za Pitagorasa... nigdy nie wymyślili by tego...

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
  • wiecznie głodny króliczek
« Odpowiedź #376 dnia: Lutego 08, 2012, 07:07:05 »
Cytat: "TrzebieżCITY"
Cytat: "sekator"
,,Bezrobocie w styczniu skoczyło o 0,8 pkt proc. do 13,3 proc. - poinformowało Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej. Oznacza to, że przybyło 138,8 tys. bezrobotnych "

http://wyborcza.biz/Waluty/1,111132,11095282,Bezrobocie_mocno_w_gore_w_styczniu__Ministerstwo_nie.html

Wszyscy kochamy naszego premiera i jego cud gospodarczy. By żyło się lepiej.....
Sekatorze, nie kop już leżącego... Spokojnie, w sezonie letnim, stopa spadnie... Zaczną się truskawki w Niemczech i w Holandii :rotfl:  Tak naprawdę, to tylko płakać nad tym wszystkim :(  Daj małpie Kałasznikow... Ten rząd działa na podobnej zasadzie.

Jak państwo polskie, porównacie do np. hiszpańskiego? większe państwo, więcej ludności, euro?

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #377 dnia: Lutego 08, 2012, 14:46:35 »
Cytuj (zaznaczone)
Jak państwo polskie, porównacie do np. hiszpańskiego? większe państwo, więcej ludności, euro?

rbk - aż się prosi by założyć dział  "polityka międzynarodowa" - popsioczymy sobie na  naszą rzeczywistość, będzie można się  zachwycić np. och  Madagaskar - jaki to raj i oczywiście  rozebrać hiszpańską gospodarkę na części w celach porównawczych  ;D by żyło się :rotfl:  lepiej...
garde

sekator

• Gość
« Odpowiedź #378 dnia: Lutego 08, 2012, 19:00:34 »
Cytat: "rbk"
Jak państwo polskie, porównacie do np. hiszpańskiego?

,,115 milionów osób w UE, czyli 23,4 proc. ludności, było zagrożonych w 2010 r. ubóstwem lub wykluczeniem społecznym - podało w środę unijne biuro statystyczne Eurostat. W Polsce jeszcze więcej: 27,8 proc., czyli ponad 10 mln"

,,W Polsce, według Eurostatu, 30,8 proc. dzieci jest zagrożonych ubóstwem lub wykluczeniem społecznym oraz 27,6 proc. dorosłych w wieku 18-64 lata i 24,4 proc. osób w wieku od 65 lat."

http://biznes.onet.pl/jedna-czwarta-ludnosci-zagrozona-ubostwem-w-polsce,18563,5021329,1,news-detal

Trochę nowych danych Eurostatu na temat Eurokołchozu oraz świetnego wyniku Tuskowej Zielonej Wyspy na tle UE.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #379 dnia: Lutego 08, 2012, 20:34:03 »
Tak na pocieszenie, że nie tylko POlityka Donalda ma swoje ciemne strony:

http://biznes.onet.pl/ciemna-strona-niemieckiego-cudu-na-rynku-pracy,18563,5021162,1,news-detal

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #380 dnia: Lutego 10, 2012, 10:14:01 »
A w radzie powiatu mamy fajniutki transfer. Młody zdolny z PiS przeszedł do PO. Hańba! Hańba!
 :rotfl:
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
  • wiecznie głodny króliczek
« Odpowiedź #381 dnia: Lutego 10, 2012, 10:19:11 »
Wykidajło, nazwisko młodzieńca! ;P

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #382 dnia: Lutego 10, 2012, 10:21:20 »
Paweł Bajer.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: Lutego 10, 2012, 20:21:09 »
Szkoda chłopaka... może nie dość młodych uczymy patriotyzmu ???

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #384 dnia: Lutego 10, 2012, 20:31:08 »
Cytat: "tad19601963"
Szkoda chłopaka... może źle przekazujemy młodym pokoleniom patriotyzm ???

I tam - zwykle parcie na szkło, albo inaczej mówiąc - wyścig szczurów trwa... w historii świata :fish:  od wieków.
garde

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #385 dnia: Lutego 10, 2012, 21:17:23 »
Karierowicz. Tacy prędzej, czy później kończą tam, gdzie wszyscy wiemy. Żenada. Żeby było sprawiedliwie: po rządach PiS zrozumiałem, czym jest walka o władzę, bez względu na wyznawane wartości. Miałem dość tego bagna (PiS, LPR, Samoobrona, dalsze dymanie wartościowych pracowników),  dlatego wyjechałem z Polski. Wyznawcy kurduplowatego prezesa będą nazywać mnie zdrajcą, "lóp wyznafcom tóskowyh ideologii". Mam to gdzieś. Najbardziej boli mnie to, kiedy widzę jak następna POpulistyczna opcja rozkłada kraj jeszcze bardziej...  :crazy: Byle do emerytury... Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł wrócić do Polski, jako pełnowartościowy rodak, Polak. Nie opluwany przez wyznawców prezesa, nieomylnego, "wielkiego" JK.

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #386 dnia: Lutego 10, 2012, 21:17:47 »
Już speedbax możesz wracać do kraju nie ma JK została zielona wyspa Tuska już 10 mln z 36 mln jest wykluczonych z raju .... także pogoda dla bogaczy :)))

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #387 dnia: Lutego 10, 2012, 21:24:45 »
Już speedbax możesz wracać do kraju nie ma JK została zielona wyspa Tuska

Widzę, że masz problem zrozumienia tego, co napisane. Szczerze współczuję. Mam nadzieję, że nadrobisz te niedociągnięcia. Pozdrawiam.

P.S. Proszę Adminów o wyrozumiałość i niekaranie.

tad19601963

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: Lutego 10, 2012, 21:44:19 »
Trudno tak speedbax zrozumiałem jedziesz JK i Tuska a tak się nie da ... albo ...albo a ja niestety żyję w tym kraju.

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #389 dnia: Lutego 10, 2012, 21:54:38 »
Trudno tak speedbax zrozumiałem jedziesz JK i Tuska a tak się nie da ... albo ...albo a ja niestety żyję w tym kraju.
Tad, ja również żyję w tym kraju i podobnie jak speedbax po dziurki w nosie mam tak jednych jak i drugich... Pytanie tylko, czy jest inna droga, inna opcja? Wszyscy wywodzą się z jednego korzenia, a podziały na PiS, PO są sztuczne. Żeby cokolwiek osiągnąć, jedyną receptą jest podąrzyć drogą Bartka i dać nogę, tam gdzie człowiek poczuje się człowiekiem, a nie przedmiotem. Ponoć władza jest dla nas... Niestety nigdy tak nie było i nie będzie :(  Nasza polska mentalność na to nie pozwoli.
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...