Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] Chcieliście PO, to macie  (Przeczytany 164782 razy)

jezat

• Gość
[Police] Chcieliście PO, to macie
« Odpowiedź #360 dnia: Stycznia 29, 2012, 16:11:24 »
Cytat: "MrW"

Witaj Jezat. MIło Ciebie znowu czytać:). Ale myślę, że w tym przypadku zły kierunek obrałeś.

Cytat: "jezat"
WCALE NIE!Ostrzeżenie o którym pisałem miało miejsce.

Wiem. Pamiętam doskonale tą sytuację z Twoim ostrzeżeniem. Lecz mi bardziej chodzi o to by nie rozmydlać obecnej dyskucji. Po prostu- nie bardzo nadal czuję, o co chodzi w tym całym szumie dotyczącym ACTA i chciałbym się tego dowiedzieć.

Jeśli prawdą jest,że do ratyfikacji ACTA potrzeba 2/3 głosów parlamentu to mamy problem z głowy.Pozostanie tylko pilnować aby interesy korporacji dojących kasę za ochronę dóbr intelektualnych i artystycznych nie wprowadziły do naszego KK swoich wymagań.Sama ochrona w/w dóbr/wartości powinna podlegać moim zdaniem takim samym przepisom jak patenty tzn.okres ochrony np na 15 lat w odpowiedniej kwocie opłacony a przedłużanie ochrony na każdy kolejny rok coraz droższe.
Co do Twojej sytuacji z ostatnim Twoim ostrzeżeniem.
Samo otrzeżenie wtedy Ci się należało. Przekroczyłeś granicę dobrego smaku i kultury wypowiedzi przeinaczając nazwisko pewnej persony i inne. Było to obraźliwe i brzydkie z Twojej strony. Inna sprawa, że reakcja na to nie powinna wtenczas odbyć się w taki sposób, jak się odbyła. Po piersze ostrzeżenie nie powinno być zapodane w formie zabawowej przez moderatora o wątpliwej reputacji. Po drugie- masz rację- skoro Tobie główkę potoczyli za brzydki styl to dla równości powinni zrobić to samo z pewnymi innymi osobami.  

Czy mam rozumieć,że akceptujesz wprowadzenie do regulaminu  forum ochronę funkcjonariuszy i wyznawców PiSu?
Pozdrawiam.
PS wracając do pkt 3 z wcześniejszego postu usiłowałem znalezć bliższe informacje na ten temat i nic nie znalazłem,tak samo jak informacji o likwidowanych ulgach w latach 2005-2007

Offline Kuba

• Administrator
  • Weteran
« Odpowiedź #361 dnia: Stycznia 29, 2012, 16:14:13 »
Czy mam rozumieć,że akceptujesz wprowadzenie do regulaminu forum ochronę funkcjonariuszy i wyznawców PiSu?

Skończ te debilne insynuacje.
Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z REGULAMINEM FORUM.

Zachęcam do obserwowania mojego bloga -
Chmielnik Jakubowy

jezat

• Gość
« Odpowiedź #362 dnia: Stycznia 29, 2012, 16:34:24 »
Cytat: "Kuba"
Czy mam rozumieć,że akceptujesz wprowadzenie do regulaminu forum ochronę funkcjonariuszy i wyznawców PiSu?

Skończ te debilne insynuacje.

A na czym wg.ciebie polega ten debilizm.Wymieniam poglądy z MrW na temat ewentualnych nowości jakie mogą się pojawić,choć nie muszą w regulaminie forum.Czyżbyś szukał kolejnych pretekstów do nałożenia ostrzeżeń.
PS.przy okazji,czy przypadkiem podpis pod postami Dr.Kafara nie narusza par.4. ustęp 4.12

sekator

• Gość
« Odpowiedź #363 dnia: Stycznia 29, 2012, 18:21:41 »
Czyżbyś szukał kolejnych pretekstów do nałożenia ostrzeżeń.

,,Czyżby uczeni Antka Maciory stworzyli już dowody na;sztuczną mgłę,fruwający nad klepiskiem w Smoleńsku hel,obezwładnienie samolotu na wysokosci.......-tu wstawić dowolna cyfrę,strzelaninę i dobijanie "wysokich funkcjonariuszy" Kur - Du -Pla"

jezat w temacie o MAK i katastrofie smoleńskiej.

Uważasz, ze zacytowane powyżej zdanie z twojej wypowiedzi to pretekst ? Ja uważam, że właściwe działanie adminów. Wręcz minimalne za tak karygodną, pełną nienawiści i braku szacunku dla śmierci wypowiedź. To ty powinieneś prosić o usunięcie tego wpisu z forum , będącego świadectwem nie tylko twojego zdziczenia kulturowego i chorej nienawiści, ale dowodem w sprawie o narusznie dóbr osobistych.

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #364 dnia: Stycznia 30, 2012, 10:27:37 »
Cytat: "_garde_"
Nie odpowiedziałam na Pana pytanie i uzasadniłam dlaczego,

Czyli cytat sfałszowała Pani świadomie. Tyle chciałem wiedzieć. Rzeczywiście, w tym punkcie dyskusja nie ma sensu.
Ciekawe, czy kiedyś na tym forum pojawi się jakiś zwolennik PiS, dla którego możliwość dowalenia politycznym oponentom nie będzie ważniejsza od uczciwości.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #365 dnia: Stycznia 30, 2012, 13:06:14 »
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20120130%2FSZCZECIN%2F12529550

Hahaha, ludzie będą do Polic jeździć. ;D

Liberalna partia, hahahahah.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #366 dnia: Stycznia 30, 2012, 18:27:49 »
Cytat: "KrP"

Dwa lata temu na taki pomysł wpadli w Badenii Wirtembergii, alkohol można kupić do 22, potem zostają tylko knajpy. Na stacji benzynowej też nie można kupić, nawet browarka, lipa trochę. :)

Offline _garde_

• Gaduła
« Odpowiedź #367 dnia: Stycznia 30, 2012, 18:30:16 »
Cytat: "Wykidajło"
Czyli cytat sfałszowała Pani świadomie. Tyle chciałem wiedzieć. Rzeczywiście, w tym punkcie dyskusja nie ma sensu.
Ciekawe, czy kiedyś na tym forum pojawi się jakiś zwolennik PiS, dla którego możliwość dowalenia politycznym oponentom nie będzie ważniejsza od uczciwości.

taa  :lol2:  posiadam pełną zdolność do czynności prawnych i korzystam z pełni praw publicznych, i w pełni świadomie napisałam to, co jest według mnie zagrożeniem swobód obywatelskich i polem dla wielu nadużyć w ACTA.  A czy  jest to  obraz  fałszywy - czas  z pewnością  pokaże. Cierpliwości, jeszcze  nie-zwolenniku PIS.   :compress:
garde

Offline KrP

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #368 dnia: Stycznia 30, 2012, 18:42:43 »
Cytat: "speedbax"
Cytat: "KrP"

Dwa lata temu na taki pomysł wpadli w Badenii Wirtembergii, alkohol można kupić do 22, potem zostają tylko knajpy. Na stacji benzynowej też nie można kupić, nawet browarka, lipa trochę. :)

Przecież to jest kpina z obywateli i demokracji. PO robi sobie tutaj drugie PRL (kongresy jak PZPR z transmisją w TV już organizowali).

Szacun dla ludzi, którzy po tych wszystkich ich działaniach od 2007r. nadal na nich głosują.
"Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #369 dnia: Stycznia 30, 2012, 19:14:53 »
Tylko czekać w ramach liberalizmu PełO, jak od 13 znowu będzie można kupować alkohol :crazy: Te kretyńskie pomysły na pewno będą przeciwdziałały alkoholizmowi :crazy: Posuńmy się dalej! Autami będzie można jeżdzić od 6 do 22 tylko, mniej wypadków będzie :rotfl: Tytoń sprzedawajmy też do 22, a co tam! MY wiemy NAJLEPIEJ co jest dobre dla ciemnego ludu :rotfl:  :crazy:
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

Inka

• Gość
« Odpowiedź #370 dnia: Stycznia 30, 2012, 23:16:34 »
Cytat: "TrzebieżCITY"
Te kretyńskie pomysły na pewno będą przeciwdziałały alkoholizmowi :crazy: Posuńmy się dalej! Autami będzie można jeżdzić od 6 do 22 tylko, mniej wypadków będzie :rotfl: Tytoń sprzedawajmy też do 22, a co tam! MY wiemy NAJLEPIEJ co jest dobre dla ciemnego ludu :rotfl:  :crazy:

Ale jest szansa na jointy !!!   A niech się naród wyluzuje ! "By żyło się lepiej... "   :rotfl:

jezat

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: Stycznia 31, 2012, 11:59:43 »
Cytat: "sekator"

,,Czyżby uczeni Antka Maciory stworzyli już dowody na;sztuczną mgłę,fruwający nad klepiskiem w Smoleńsku hel,obezwładnienie samolotu na wysokosci.......-tu wstawić dowolna cyfrę,strzelaninę i dobijanie "wysokich funkcjonariuszy" Kur - Du -Pla"

jezat w temacie o MAK i katastrofie smoleńskiej.

Uważasz, ze zacytowane powyżej zdanie z twojej wypowiedzi to pretekst ?

Przeczytaj sobie parę razy post skierowany do MrW,może zrozumiesz o jaki pretekst chodzi.

To ty powinieneś prosić o usunięcie tego wpisu z forum , będącego świadectwem nie tylko twojego zdziczenia kulturowego i chorej nienawiści, ale dowodem w sprawie o narusznie dóbr osobistych.

Najpierw musiałbyś udowodnić,że reklamowane przez ciebie określenia dotyczą osób o których myślisz.Ja się w skojarzenia nie bawię.

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #372 dnia: Lutego 04, 2012, 19:52:30 »
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

sekator

• Gość
« Odpowiedź #373 dnia: Lutego 06, 2012, 14:29:25 »
,,Bezrobocie w styczniu skoczyło o 0,8 pkt proc. do 13,3 proc. - poinformowało Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej. Oznacza to, że przybyło 138,8 tys. bezrobotnych "

http://wyborcza.biz/Waluty/1,111132,11095282,Bezrobocie_mocno_w_gore_w_styczniu__Ministerstwo_nie.html

Wszyscy kochamy naszego premiera i jego cud gospodarczy. By żyło się lepiej.....

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #374 dnia: Lutego 06, 2012, 15:50:42 »
,,Bezrobocie w styczniu skoczyło o 0,8 pkt proc. do 13,3 proc. - poinformowało Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej. Oznacza to, że przybyło 138,8 tys. bezrobotnych "

http://wyborcza.biz/Waluty/1,111132,11095282,Bezrobocie_mocno_w_gore_w_styczniu__Ministerstwo_nie.html

Wszyscy kochamy naszego premiera i jego cud gospodarczy. By żyło się lepiej.....
Sekatorze, nie kop już leżącego... Spokojnie, w sezonie letnim, stopa spadnie... Zaczną się truskawki w Niemczech i w Holandii :rotfl:  Tak naprawdę, to tylko płakać nad tym wszystkim :(  Daj małpie Kałasznikow... Ten rząd działa na podobnej zasadzie.