Mylę się? No to policzmy: Piotrek, macieksoad, millena... o, koniec
Tylko w tym temacie 12 osób chce TS dla Donalda T. ...a to nie wszyscy...Nie myślę, aby wynikało to z miłości do premiera. Część boi się wypowiadać, aby nie narazić się na wyzwiska ze strony jezata, ale głosując w ankiecie wyrazili dostatecznie jasno swój pogląd na temat Donalda T.
Strasznie cieńko z wami,tylko 12?.Żeby wygrać wybory trzeba mieć dużo,dużo więcej duszyczek,równiez do postawienia kogokolwiek przed TS.Ciemnego luda z każdym rokiem ubywa z przyczyn naturalnych,więc wasze szanse w ogłupianiu maleją.Tak samo jak rośnie różnica między PO a PiS w sondażach.Potwierdziły się moje przewidywania,że PO w końcu przystąpi do ofensywy.I nikt wam nie wmówi,że białe jest białe.
PO jedyny program jaki posiada , to straszenie , że jak PIS dojdzie do władzy, mamy bać się x,v , u i jeszcze tego! Wystarczyło w czasie poprzednich wyborów , ale czy to wystarczy dziś ? Śmiem poważnie wątpic ! Poprzedni, w 2005 r. PO straszyło,że jak PIS dojdzie do władzy benzynka będzie po piątaku i co?,jest po piątaku, ale za PO=PSL, za PIS była po 2 z haczykiem, po złoty z ogonkiem LPG- dziś ponad 3 zeta.Cukier ok 5zł , chlebek 2kg ok 5zł i tak dalej ! Może Tusk z Polski robi sklepy "wszystko po 5zł ?
Tylko co z szyneczką ? Tej nie ma za 5zł ! Za Kaczora w skłądach budowlanych brakowało cegieł , cementu , a to chyba coś znaczy ? Za Tuska brakuje cukru i to też coś chyba znaczy ? Z opowieści mamy wynika , że wróciły się czasy Gierka
jeszcze trochę i kartki na poszczególne art spożywcze dostaniemy ! Zatem strachy na lachy,PIS wygra i ja nie mam nawet najmniejszych wątpliwości . Dla tych którzy je mają polecam na interii
http://fakty.interia.pl/raport/wybory-parlamentarne-2011/news/jest-obawa-ze-po-moze-wygrac-ale-nie-rzadzic,1610194 Jest tam sondaż internautów , czyli najbardziej obiektywny , bo na niczyje zlecenie , nikt za niego nie zapłacił i nikt nie wymagał takich , a takich wyników
PiS 38%
PO 26%
SLD 19%
PJN 6%
Zatem dla tych , którzy jeszcze mają POwskie bielmo na oczkach , nie rozbudzili się z irlandzkiego letargu , polecam przetrzec ślepka i rozglądnąc się dookoła , po innych forach , przeanalizowac co te lenie śmierdzące z PO ze swoim hersztem zrobiły z Polski i ZACZĄC WRESZCIE KURNA MYŚLEC !