a ponadto mam pytanie do administratora ,zeby pouczał takie osoby na forum jak w załączeniu przesyłąm link dlaczego dzwonią na Policje od tego jest Pogotowie tez lub straż miejska anie wysługiwać się tylko Policją.
tatankas
Wielka Gaduła
Wysłany: 2011-02-13, 00:01
--------------------------------------------------------------------------------
wtrych napisał/a:
no kochana to dopiero do tego doszłaś że byle jaka kupa pcheł ma większe prawa niż człowiek? Przecież takie są działania systemowe Hitler miał obozy, Stalin łagry, komuchy więzienia a demokracja kondony i znieczulice, cel ten sam pozbyć się ludzi
Znieczulica faktycznie panuje,kiedyś dzwoniłam na Policję w sprawie pana,który leżał godzinę pod ławką przy boisku na Wróbla,wytłumaczyłam,że nie mogę się wyrwać z domu,bo małe dziecko mam chore,czy mogliby sprawdzić,co z człowiekiem.Czekałam w oknie około 1,5 godziny,dzwoniąc co jakiś czas,niestety policja się nie zjawiła.Po tym czasie facet wstał i sobie poszedł,ale równie dobrze mógłby skonać na zawał,lub z innego powodu i nikt nie udzieliłby mu pomocy.Porażka.
Co do kupy pcheł-jak nazwałeś zwierzęta,to nie zgodzę się z tobą wytrych,za zabicie kupy pcheł człowiek pójdzie do paki na 2 lata,niestety jak na razie tylko takie kary są.A dlaczego powinny być większe,bo jeżeli taki 17 latek podpala dla zabawy kota czy psa i patrzy jak ten cierpi straszne katusze,to powiedz mi jakie za kilka lat będzie miał zahamowania,żeby podpalić jakiegoś dzieciaka,który wejdzie mu w drogę.Żadnych.