Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] policka policja  (Przeczytany 85596 razy)

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
[Police] policka policja
« Odpowiedź #105 dnia: Marca 24, 2011, 11:13:41 »
Cytat: "bartek"
Ludzie nie muszą o wszystkim wiedzieć i dlatego ograniczylbym dostęp do internetu i swobody wypowiedzi co do instytucji wypowiedzi.

To jedz chlopie do Chin albo Korei Pln. Poczujesz sie jak w domu.

sekator

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #106 dnia: Marca 24, 2011, 11:43:30 »
Polska policja będzie tak długo ułomna, jak długo duża część  funkcjonariuszy będzie nosiła szlachetną nazwę ,,plecaków".
Jak rekrutacja nowych policjantów będzie się odbywać jedynie na zasadzie sprawności, wiedzy i predyspozycji osobowościowych to wtedy dopiero będziemy mieli do czynienia z profesjonalną służbą na najwyzszym poziomie.
Ale w warunkach polskich chyba szybko nam to nie grozi.....

Offline Król podziemia

• Wielka Gaduła
[Police] policka policja
« Odpowiedź #107 dnia: Marca 24, 2011, 11:45:53 »
"bartek" Ty naprawdę jesteś ...policjantem-?
" Puste worki nadyma wiatr, bezmyślnych ludzi - próżność " 

-Sokrates-

Offline parian

• Weteran
    • http://www.malex.net.pl
[Police] policka policja
« Odpowiedź #108 dnia: Marca 24, 2011, 12:16:44 »
Ale śmieszne :< to wsztsko się zmieni,będzie lepiej gdy zmieni sie budżet,bo przez takie rozmówki potem się śmieją z ludzi

Nie śmieje się z policjantów, uważam, że wielu z nich zna jakiś język na tyle, żeby się dogadać. Chodzi mi o to, że w TV powiedzieli, że każdy gliniarz mówi w co najmniej 2 językach obcych (skąd mają takie źródło wiedzy? Komenda Główna?), a z drugiej strony ktoś drukuje dla nich książeczki, jak dla półdebili. Gdzie tu sens?

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #109 dnia: Marca 24, 2011, 13:12:28 »
Plecaki byli i są.Spadachroniarzy do kierowania ludźmi też nie brakuje,ale to jest Polska i nic nie zmienimy.Takie książeczki to kropla w morzu są jeszcze lepsze ale to nie temat na forum.Tylko pytanie co zrobic by było lepiej?Chyba nic poczekajmy następne 40 lat jak zmieni się metalnośc nasza jak na zachodzie . :faja:

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #110 dnia: Marca 24, 2011, 20:48:23 »
Dziwi mnie nowy wątek na forum założony przez nowicjuszy po 2 lub 3 posty o wzmozonych patrolach policji na ulicach Polic.Czyż ktoś nas czyta czy to tylko SOCJOTECHNIKA :faja:

Sikora

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #111 dnia: Marca 24, 2011, 20:56:43 »
Dziwi mnie nowy wątek na forum założony przez nowicjuszy po 2 lub 3 posty o wzmozonych patrolach policji na ulicach Polic.Czyż ktoś nas czyta czy to tylko SOCJOTECHNIKA :faja:

Wątpie, bo również zauważyłem wzmożone patrole ciężko było się dzisiaj na nich nie natknąć  :devil:

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #112 dnia: Marca 24, 2011, 21:00:10 »
JEŻELI BĘDZIE TAK CODZIENNIE TO JEST NA PLUS A JAK JEDNORAZOWO TO DO KITU :spiderman:

Pashiotek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #113 dnia: Marca 25, 2011, 16:28:41 »
ciekawe na co zbierają... Łapanie na Tanowskiej mija się z celem, prosta droga przy wyjeździe z miasta i maksymalna prędkość to 50km/h. Tym bardziej, że ruchu pieszych tam nie uświadczysz.

= oxo =

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #114 dnia: Marca 25, 2011, 19:10:21 »
To jest wątek o naszej kochanej lokalnej niebieskiej formacji, więc może zaczną się jakieś lokalne przykłady te złe i te dobre dla kontrastu - porozmawiajmy o tym naszych stróżach prawa, jakie sa opinie - bo, że Straż Miejską należy zlikwidować to chyba każdy z nas wie, a jak oceniamy prawdziwych mundurowych. Ja na początek wrzucę, ze przydałoby się ich troszku sklonować, ale tych pracujących na ulicy, a nie zzabiurkowców. Samochody to jak widać mają nawet niezłe. Nie wiem co tam jest w tych pustych pomieszczeniach ich warowni od strony MOKu, ale jak są puste to po co to się tak budynek marnuje ?  :bigsmurf:

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #115 dnia: Marca 25, 2011, 19:33:27 »
Opinie znajdziesz w dzisiejszym teletygodniu na TV KAB Police pt.Przepraszam czy tu biją? :lol2:lub w programie wokół nas Szczecin z 14.03.2011 roku na  :lol2: necie. :elephant:

butragenio

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #116 dnia: Marca 29, 2011, 14:42:36 »
Zainteresował mnie post użytkownika babadraba, o policjantach pracujących dzięki koneksjom rodzinnym i towarzyskim, ja widziałem typka z patrolówki siwego podstarzałego i co biegał pod kingą z pustym pagonem w patrolówce polickiej. Jak ludzie w tym wieku sie dostają? Czyżby plecak?! zamiast brac mlodych na euro to biora takich dziwaczne. Nie to żebym sie czepiał bo nic do policji nie mam :) co myslicie o tym

Ort. Pozdrawiam - Kuba

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #117 dnia: Marca 29, 2011, 16:14:41 »
ja też do nich nic nie mam,w policji stawiam na młodych i jestem za nimi,a ten stary siwy co piszesz to porażka też go widziałem i ci co go przyjęli to powinni skierować do straży miejskiej bo tasm starszych panów przyjmują poprostu obciach dla Polic,żenada.Wiadomo jak się ludzie dostają w tym wieku..odp.jest prosta..... :rotfl:

= oxo =

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #118 dnia: Marca 29, 2011, 16:40:30 »
Hmmm ... stary i siwy w mundurze pod Kingą to mi się jednoznacznie kojarzy z naszymi Strażnikami Miejskimi.

Może to byla patrol policjanta ze strażnikiem ??? Takie zjawisko też widzialem i wtedy policjant byl mlody, a wiadomo który mial siwą głowę - to mnie wówczas zdziwiło, czy w SM nie ma żadnych egzaminow sprawnościowych, bo ten "siwy" moim zdaniem to nie miałby szans takich w żaden sposób przejść.

bartek

• Gość
[Police] policka policja
« Odpowiedź #119 dnia: Marca 29, 2011, 17:53:53 »
powinien siedzieć za biurkiem bo sprawności nie ma może ,ale może mieć wiedzę bo na ZOMO się wychował.