Panie Wojciechu. Skoro wyraźnie zaznaczyłem, że na forum jestem sekatorem, to minimum dobrego wychowania i szacunku dla innych powinno powodowa, że potrafi Pan uszanować moją decyzję. To co wczoraj Pan uczynił, nie pozostanie bez odpowiedzi ze strony osoby której dobra osobiste Pan naruszył.
Chcę również zaznaczyć, że jestem osobą ,,do bólu"konsekwentną i dalsze próby z Pana strony ( których celem jest zniechęcenie mnie do pisania na forum) i tak spalą na panewce. To ja decyduję, czy, lub kiedy opuszczę grono polickich forumowiczów.
Proponuję zawrzeć swoiste pacta conventa, podobne do tych, które mam z Wykidajło, abyśmy omijali dyskusje na temat osób, a skupiali się na problemach. Sławka wkrótce pozna Pan osobiście, zobaczymy czy starczy Panu odwagi, aby powtórzyć mu swoje obelżywe słowa ( nota bene nie rozumiem dlaczego administracja forum pozwoliła, na jawne łamanie prawa i nie otrzymał Pan za to bana).
Wracając do tematu, muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem organizacji, mobilizacji i zdyscyplinowania członków Gryfa XXI w wyborach. Pomijając zaangażowane środki finansowe, którymi (poza PO), inne ugrupowania na taką skalę
nie dysponowały, to organizacyjnie Gryf XXI był przygotowany ,,Peerfect !". Jestem pełen uznania dla członków tego Stowarzyszenia i osób kierujących kampanią. Być może gdyby moja opcja dysponowała takim doświadczeniem i środkami, sukces byłby większy, no ale cóż ,,tak krawiec kraje, jak mu materiału staje".
Dlatego nie widzę większych szans dla podobnych stowarzyszeń jak Police XXI, ponieważ ta ,,nisza wypełniona jest po same brzegi" przez królewski Gryf XXI.
pozdrawiam sekator