siejąc kaczorowskie demagogie
Nie wiem co to są kaczorowskie demagogie, ale spróbuję odnieść się do Twojej powyższej wypowiedzi. Otóż oświadczałem to wielokrotnie, a w tym wątku przynajmniej raz, że wszelkie opinie wyrażane przeze mnie na forum są tylko i wyłącznie moim idywidualnym postrzeganiem rzeczywistości. Doprawdy nie rozumiem skąd u Ciebie ta niezrozumiała fobia, aby wszystko co stanowi przeciwieństwo i krytykę Tuska, odbierać jednoznacznie jako pisowskie, kaczystowskie etc.
Jesteś mądrym i wykształconym człowiekiem, nie sprowadzaj swoich wypowiedzi do poziomu ludzi, którzy tych cech z różnych względów nie posiadają, ponieważ im jestem to w stanie wybaczyć, Tobie z uwagi na szacunek, nawet mi nie wypada.
Muszę Ci także powiedzić, że cenię ludzi za ich klasę , mądrość, patriotyzm, rzetelność i wiele innych cech. Nie jestem tępym idiotą, który wierzy, że tylko PiS ma takich w swoich szeregach. Cenię i szanuję posła Kłopotka, Posła Gowina, bardziej niż niektórych polityków partii, na którą reagujesz z taką alergią.
Żałuje też, że PiS pozwolił się obecnie ograć PO (oczywiście przy wsparciu sprzyjających mediów, które od wczoraj rozpoczęły nagonkę na Kaczyńskiego), podobnie jak Rosjanie ograli Donalda Tuska, poświęcając go i relacje polsko-rosyjskie dla lepszego wizerunku Rosji w Europie i na świecie, co pięknie wypunktowała dzisiaj prof. Staniszkis w programie Rymanowskiego.
pozdrawiam sekator