Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Police] 29-letnia doktorantka kandydatką PSL na burmistrza  (Przeczytany 74284 razy)

yak

• Gość
[Police] 29-letnia doktorantka kandydatką PSL na burmistrza
« Odpowiedź #75 dnia: Listopada 10, 2010, 19:29:47 »
Szczerze mówiąc nigdy nie przyszło mi do głowy, że ktoś może polec w wyborach przez... ortografię. Albo raczej przez jej nieznajomość. A jednak...

Offline Marcin069

• Gaduła
« Odpowiedź #76 dnia: Listopada 10, 2010, 19:30:24 »
Ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że poziom języka obecnego burmistrza a kandydatki na to stanowisko to kolosalna różnica. Młoda jest to ortografii nauczy się jeszcze...

yak

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Listopada 10, 2010, 19:38:29 »
Lecz nie naszym kosztem. Jak się nauczy - można rozważać powierzenie jej reprezentowania Polic.

Offline Mariusz_Niedźwiecki

• Gaduła
« Odpowiedź #78 dnia: Listopada 10, 2010, 19:41:55 »
Burmistrz naszym kosztem nawet nie nauczył się przez 12 lat wypowiadać publicznie.

yak

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Listopada 10, 2010, 19:53:40 »
Czego Ty człowieku chcesz od Burmistrza? Czemu atakujesz Osobę? Zrobił Ci coś? Czy też na mózg Ci pada "rola polityczna" jaka myślisz, że odgrywasz.? A jeśli się atakuje czyjąś dyspozycję fizjologiczną to strzela się niżej pasa. Względnie w plecy.
W całym Twym komitecie wyborczym naprawdę jest jedna osoba z kwalifikacjami. Joanna Żurowska startująca do powiatu. Reszta to dream.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #80 dnia: Listopada 10, 2010, 20:01:32 »
Cytat: "yak"
A jeśli się atakuje czyjąś dyspozycję fizjologiczną to strzela się niżej pasa. Względnie w plecy.

Yak ma rację. Mariusz przegiąłeś pałę, to chyba nie jest poziom potencjalnego kandydata na radnego.

• Gaduła
« Odpowiedź #81 dnia: Listopada 10, 2010, 20:01:48 »
A dlaczego Pan się tak oburzył ? Zwróciłem tylko uwagę na to co Pan ma zwyczaj robić. To ja się czepiam, czy Pan się przyczepił ortografii p. Łapin ? Być może i p. Żurowska jest kompetentna ale nie odgrywa u nas innej, większej roli niż reszta, bo mamy zwyczaj grac drużynowo. Może lepiej zajmie się Pan np. uspokojeniem p. Hlek z Gryfa, jeżeli Panu tak zależy na dobrym wyniku tego ugrupowania ? Bo kampania którą prowadzi w stosunku do mnie może się źle skończyć.

sosna123

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: Listopada 10, 2010, 20:05:09 »
Mariuszu, a jak prowadzi kampanie p.hlek?
jestem bardzo ciekaw.

• Gaduła
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 10, 2010, 20:06:14 »
To już zachowam dla siebie, ale w swoim stylu.

yak

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 10, 2010, 20:06:40 »
Dla Pana panie Mariuszu. Akurat dziś sobie pobuszowałem w Przęsocinie. Neuendorf przed laty. Mam tam paru znajomych. Również z Pańskiej rodziny. A Zosia Hlek jest pod solidną ochroną. Bardzo wielu osób.
Jak już nie będzie innego wyjścia poprosimy o pomoc braci Kliszewskich. Pasuje? Na pewno załatwią sprawę. Po swojemu.

marcelina

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Listopada 10, 2010, 20:56:25 »
Cytuj (zaznaczone)
Nie ten jeden, tylko całe stado błędów. I nie tylko ortograficznych, językowych również. Owszem, my też nie jesteśmy bezbłędni. Różnica jest jednak taka, że nikt z nas się nie przechwala wykształceniem, w przeciwieństwie do Pani Kandydat, wymachującej przewodem doktorskim jakby to był dowód sukcesji. Jej prawo - tyle że w takim razie nie uchodzi publicznie walić takich byków.

Sukcesy odnoszą Ci, którzy nie boją się, że popełnią błędy, a nie Ci, którzy ze strachu przed nimi nie robią nic.

Cytuj (zaznaczone)
Pani Agnieszko. i tak pani nie wygra. szkoda czasu nerwów na te forum.
za małe ma Pani poparcie. Poza tym na PSL nikt nie głosuje.
rzuca się pani z motyką na księżyc - ośmieszy się pani i tyle w temacie

i znów... z takim podejściem nie byłoby postępu, mam nadzieje, że Pani Łapin jest głucha na takie złote rady.

na resztę bzdur wypisywanych, przede wszystkim przez emocjonalnie niestabilnego yak'a aż się nie chce odpowiadać. Tylko siedzieć i się śmiać.

yak

• Gość
« Odpowiedź #86 dnia: Listopada 10, 2010, 21:21:43 »
Yak jest niezwykle stabilny emocjonalnie. Yak ma czasami potrzebę rekreacji. Gada tu i się bawi. Jest starawym zgredem, wiec bawi się stymulowaniem postaw i odpowiedzi. Kilkakrotnie mówił sobie "przestań", namiętność zwyciężyła.
Jak taka marcelina pisze, że nie wie czy śmiać się, czy płakać czytając moje posty - sam miód po sercu spływa. Ryba złapała haczyk. Niemal klasyka: Stary człowiek i morze".
Zakładam, że ktoś to zrozumie. To, czyli słowa, które powyżej napisałem.

PS
- po staremu. mniemam, że tą pointa wątek zakończyłem. Nie po raz pierwszy, w ten sam sposób.

Offline rbk

• Moderator
  • Stara Gwardia
  • wiecznie głodny króliczek
« Odpowiedź #87 dnia: Listopada 10, 2010, 21:25:25 »
Panie Janie, proszę bez zjeżdżania z tematu, to również kieruję do innych ;)

Offline gzzz

• Gaduła
« Odpowiedź #88 dnia: Listopada 11, 2010, 08:35:14 »
Cytat: "Mariusz_Niedźwiecki"
Burmistrz naszym kosztem nawet nie nauczył się przez 12 lat wypowiadać publicznie.

Amen

Offline Wykidajło

• Weteran
    • http://www.naszepolice.pl
« Odpowiedź #89 dnia: Listopada 11, 2010, 09:09:25 »
Cytat: "gzzz"
Cytat: "Mariusz_Niedźwiecki"

Amen

Mylicie się. Nauczył się całkiem sporo, również jeśli chodzi o dykcję. Bo co do sensowności wypowiedzi, to pozostałą dwójkę kandydatów, których miałem okazję słyszeć (inni nie zapraszali - ich wola i prawo), czyli p. Ewę i p. Krystiana, bije o dwie długości.
Kłamstwo obiegnie świat nim prawda założy buty.