Notice: Undefined index: tapatalk_body_hook in /home/klient.dhosting.pl/wipmedia2/forum/Sources/Load.php(2501) : eval()'d code on line 199
  • Strona główna
  • Szukaj
    •  
  • Zaloguj się
    • Nazwa użytkownika: Hasło:
      Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Autor Wątek: [Ogólne] Chcieliście PO, to macie. Część druga.  (Przeczytany 122242 razy)

Offline babadraba

• Rozpisuje się
[Ogólne] Chcieliście PO, to macie. Część druga.
« Odpowiedź #45 dnia: Września 04, 2010, 09:08:38 »
Cytat: "dnfan1"
Radny, którego dotyczy sprawa wyjaśnił jak to wygląda z jego strony.

Z relacji radnego wartość szkody wynosi 2,50 zł., bo za tyle było potrzeba wody do poddania jej badaniu.  Stąd mowa tylko o wykroczeniu.
Czas pokaże co z tych wodno - kanalizacyjnych przepychanek w gminie wyjdzie. Póki co hałas duży, trzeba poczekać na orzeczenia właściwych instancji.
"Nie usną snem sprawiedliwych
Ukołysani legendą
I z mogił powstaną - żywi,
I oni sądzić nas będą"

Offline TrzebieżCITY

• VIP
« Odpowiedź #46 dnia: Września 04, 2010, 10:37:17 »
Właśnie widać dnfanie jak można krytykować twoje guru.Kto ma inne zdanie niż ja jest be i idzie w odstawkę.I dobrze,bo Migalski ze swoją normalnością nie pasuje wogóle do megalomana zakłamującego historię.
Oddaj cząstkę siebie innym...To nie boli,a może uratować komuś życie...DKMS przeciwko białaczce... Paweł, żeby było prościej...

suszek

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Września 04, 2010, 13:17:49 »
Zwracam się do Pana Wojtka Dudka, czy Police XXI wystawią Panią Chmielewską , jako kandydata na burmistrza Polic.

Offline Wojtek Dudek

• VIP
« Odpowiedź #48 dnia: Września 04, 2010, 18:17:25 »
Do tej pory pani Ewa nie zwróciła się oficjalnie do Polic XXI z taką propozycją. Jeżeli to uczyni, wówczas propozycję rozważymy i podejmiemy właściwą decyzję. :)

bob

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Września 05, 2010, 14:55:21 »
Cytat: "dnfan1"
tym właśnie PiS różni się od PO, że można krytykować wodza

Cytat: "Jarosław Kaczyński w liście do członków PiS"
Członkowie Klubu Parlamentarnego PiS i inne osoby z naszej partii zajmujące eksponowane stanowiska muszą wybrać lojalność lub pójść własną drogą [...] Wszelkie informacje o mojej abdykacji czy dymisji są całkowicie nieprawdziwe

List jest datowany na 1 września 2010. Źródło: wp.pl, onet.pl, tvn24.pl itd.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Września 06, 2010, 10:39:17 »
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/447942,zamiast_ciec_w_urzedach_bedzie_ustawa_o_nietykalnosci_biurokratow.html

Jak zwykle ten rząd pokazuje swoją słabość, brak konsekwencji i kpi z obywateli. Po raz kolejny ,,tanie państwo" Tuska okazuje się mitem, a zmieniona ustawa będzie chroniła ,,swoich"w administracji publicznej. Tradycyjnie do zwolnienia pójdą młodzi ,wykształceni i bez układów.

[ Dodano: 2010-09-06, 21:52 ]
Cytat: "TrzebieżCITY"
Złota kobieta,ale dla zaślepionych PISlamistów to pewnie i tak mało nie szanujących wyboru Polaków.

Trzebież, poczytaj sobie prawdziwą historię ,,złotej kobiety", historię łamistrajka....

http://www.pardon.pl/artykul/12403/henka_przestan_klamac_prawda_wg_krzywonos_i_lisa

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
  • Senatorze, Stanisławie, Staszku...
« Odpowiedź #51 dnia: Września 10, 2010, 22:59:38 »
Może niektórzy z Was już widzieli ten jakże uroczy kawałek:

do grona wymienionych pielęgniarek, nauczycieli i lekarzy dołączy teraz jeszcze większe grono - kierowców, którym wyrwie się dodatkową kasę z kieszeni podwyższając wszelakie opłaty administracyjne (rej. pojazdów, badania techniczne, itp.). Druga Irlandia jest na prawdę - Tusk, tuż...

sekator

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Września 11, 2010, 00:27:56 »
Ambitny Tusk postanowił przebić dwukrotnie samego E. Gierka !

http://www.hotmoney.pl/artykul/pieniadze-donald-tusk-zadluza-polske-bardziej-niz-sekretarz-gierek-15578

Tyle, że po Gierku zostały chociaż w Polsce zakłady pracy, osiedla mieszkaniowe, przedszkola, szkoły etc...A po Tusku jedynie Orliki, każdy za 1 mld sztuka :lol2:

Mamabije

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Września 11, 2010, 02:25:10 »
Ja mam takie malutkie pytanko do zwolenników Jarosława "CyPiSka" Kaczynskiego: jak skomentujecie jego ostatnie zachowania? Bez linków, bez cytatów, proszę o osobiste przemyślenia.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #54 dnia: Września 11, 2010, 08:09:25 »
Cytat: "Mamabije"
Ja mam takie malutkie pytanko do zwolenników Jarosława "CyPiSka" Kaczynskiego

To, że ktoś wytyka kłamstwa PO nie musi być od razu zwolennikiem Jarosława, zamiast czepiać się tego przesadnie rozżalonego człowieka, należy tutaj zadać lepsze pytanie : dlaczego wielu członków, między innymi współzałożyciele PO, odeszło z tej partii?

bob

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Września 11, 2010, 08:29:29 »
Cytat: "speedbax"
dlaczego wielu członków, między innymi współzałożyciele PO, odeszło z tej partii?

Odpowiadając znów pytaniem można by spytać, dlaczego tak wielu istotnych do niedawna polityków PiS zostało wyrzuconych/zawieszonych?  :lol2:

Wydaje mi się, że problem polega na tym, że wielu polityków powoli nie odnajduje się w rzeczywistości swoich własnych partii. Kaczyński siedzi na kolanach u ojca dyrektora i z dnia na dzień przeistacza się coraz bardziej w nieomylnego wodza - co jednak w demokracji rzadko kiedy wychodzi na dobre...

PO z kolei staje się każdego dnia coraz większym rozczarowaniem: Komorowski na przykład prezydenturę zaczyna od błogosławieństwa...
Cytuj (zaznaczone)
gdzieś w każdym z nas jest taka potrzeba, żeby czuć się przytulonym przez Matkę Bożą i żeby czuć, że wszyscy inni ludzie wokół nas myślą podobnie

... a we mnie się powoli flaki przewracają i zachodzę w głowę, czy są w Polsce ludzie myślący inaczej? Albo choćby tylko: "myślący"?

Na całe szczęście tak - i to po obu stronach barykady. Brakuje mi jeszcze tylko lewicy, żeby w następnych wyborach znów nie było sytuacji "między młotem a kowadłem" dla sporej części elektoratu... Czy jest w tym kraju lewica?  :szukaj: Hop hop!

Pozdrawiam!

sekator

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Września 11, 2010, 10:04:21 »
http://beta.wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-palikot-postawil-warunki-i-zagrozil-odejsci,1,3658276,wiadomosc.html

Tutaj macie o tarciach Palikotowo-Tuskowo-Schetynowych w PO. Jeżeli chodzi o samego Kaczyńskiego nie mam mu nic do zarzucenia (jedynie niektórym osobom z jego otoczenia). Tusk Vision Network specjalnie próbuje zrobić z Kaczyńskiego oszołoma (stara SBecka metoda, jak ktoś był niewygodny i mówił prawdę wysyłany był do ,,psychuszki").Wczoraj słuchałem wywiadu z żoną Szmajdzińskiego. W sprawie śledztwa smoleńskiego miała podobne przemyślenia do Kaczyńskiego (smutny pan z TVN szybko zakończył z nią wywiad , kiedy jej wywiad stał się ,,niewygodny").

[ Dodano: 2010-09-11, 10:10 ]
Cytat: "Mamabije"
Ja mam takie malutkie pytanko do zwolenników Jarosława

A co z odpowiedziami na temat 100 mld zadłużenia Polski przez Tuska!!! Trybunał Stanu dla tych złodzieji to dobrodziejstwo demokracji.

Offline DEtonator

• Stara Gwardia
« Odpowiedź #57 dnia: Września 11, 2010, 16:21:29 »

Dziś mamy dokładnie to samo, tylko w wykonaniu PO. Ale jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli wielki "come back" lewicy do koryta. PO+SLD - to dopiero będzie podciśnienie wciągające polski majątek i ciężką prace rodaków.

sekator

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Września 11, 2010, 22:28:17 »
Po podwyżce VAT rząd serwuje nam kolejną. Tym razem wzrosną opłaty za dowody rejestracyjne aut
, tablice i przeglądy techniczne. Możemy spodziewać się nawet dwu-, trzy- krotnych podwyżek obecnych stawek. Sejm ma przegłosować projekt jeszcze w tym roku – informują Fakty TVN.

Tablice rejestracyjne kosztują dziś 80 złotych. Po podwyżkach będą dwukrotnie droższe. Wymiana
 dowodu rejestracyjnego ma kosztować od 100 do 500 złotych. Pieniądze
 z opłat nie zmieniały się od 10 lat, trafiają one do samorządów. Rocznie Polacy rejestrują milion aut.
żródło:http://www.hotmoney.pl/artykul/kraj-rzad-kolejny-raz-zlupi-kierowcow-15594

Czeroni liberałowie z PO, wysyłają komsomolskie pozdrowienie do polskich kierowców.
No i co czciciele Tuska i Komorowskiego, dostaniecie jakieś zniżki za popieranie rudego Janosika, która zabiera biednym i daje bogatym ? :devil:

Offline zenon

• Rozpisuje się
« Odpowiedź #59 dnia: Września 11, 2010, 23:23:40 »
Cytat: "sekator"
rudego Janosika, która zabiera biednym i daje bogatym

"Łupi biednych i zabiera bogatym" byłoby bardziej adekwatne w tym wypadku.
Milton Friedman - 4 sposoby wydawania pieniędzy