@diabolopomidoro oburzyło mnie to, co Piszesz, bezczelność w najgorszym wydaniu.
Autentycznie warte jest to interwencji i zgłoszenia tego do odpowiednich osób, które wyciągną z tego wnioski, jak i w jakiś sposób ukarzą takie nieprofesjonalne zachowania.
Vectra głaszcze dłonie, bo w jednej niemal chwili zyska rzeszę abonentów, czują się z tym tak pewni, że zatracili kulturę negocjacji.
Pojawia się świetna okazja, aby weszła porządna konkurencja, z dobrą ofertą i powaliła to wszystko na kolana.
Osobiście mam sam internet z Espola płacę za to 55zł za 100Mb plus 10 za publiczne IP, co też już mi się nie podobało, od zawsze jak u nich jestem publiczne IP nie było kasowane co miesiąc, ale jednorazowo przy początkowej usłudze, nową umowę mam od połowy ubiegłego roku i już wtedy czuć było, że coś im się wali, że zaczynają być nieatrakcyjni, kasować, za coś regularnie, jak gdyby na przykładzie mojego IP ktoś musiał co miesiąc specjalnie wykonywać jakąś pracę, aby nadal było zewnętrzne.
Nie wiem jaki mam przy mojej setce upload, ale wątpię, żeby Vectra dała mi w miarę dwukierunkowo podobne łącze za 65zł miesięcznie, czy mają prawo zaniżyć mi parametry, a tym samym zmienić warunki umowy?