@rbk napisz coś więcej, o co chodzi z tym końcem Espola? Wraz ze zmianą właściciela w mocy naszego prawa zawarte z dotychczasowym dostawcą umowy traciły by moc lojalnościową.
Bezedury. Jak się powołujesz na prawo to należy podać przepis.
Ej, ale serio? Ja myślałem, że Espol to ma monopol na Police i większość ludzi go ma. Przecież oni praktycznie dzięki Policom się tak rozwinęli.
Do dziś pamiętam te podrukowane kartki, że oferują stałe łącze, pierwsze na taką skalę w Policach (nie liczę SDI i kafejki w MOK ;p), spotkania w Klubie Nauczyciela, potem pierwsze podłączenia i awarie praktycznie codziennie (ile ja się na infolinię nadzwoniłem to głowa mała). Jakiś czas później wszedł Ampionet jako realna konkurencja, ale SM Chemik nie wpuścił ich na swoje bloki (co do dziś uważam za skandal), plotki głosiły, że ktoś z Chemika pracuje w Espolu właśnie.
No, a następnie własne biuro u nas, telewizja, osobna oferta, kurde, prawie każdy w Policach miał Espola. Naprawdę ciekawi mnie skąd taka decyzja. Tzn. domyślam się, że chodzi o kasę, ale jak to możliwe?
Żaden list póki co nie przyszedł od nich, ani od nowej firmy, na necie też nie ma info. Panie rbk, proszę o więcej.