Powiem tak. Byłem raz w Rosji, gdzie ulice są robione ze Smoły i zlepki Asfaltu i tam to rzeczywiście śmierdzi. Ale jeżeli ktoś mi tu takie pierdoły wpisuje, że Asfalt śmierdzi, to mi aż szkoda tych ludzi. Może śmierdział, ale za PRL. Teraz są inne czasy. Czy jak otwieracie okno w swoim EKO samochodzie to śmierdzi wam asfalt? To chyba spaliny -,-
Żygac mi się chcę, jak słyszę beznadziejne komentarze, że POLBRUK jest lepszy. Widzę, że Ci co tak twierdzą to chyba jeżdżą rowerem do sklepu i z powrotem. W Szczecinie przy ul. Struga jest taka fajna ścieżka rowerowa z polbruku. Zakręt 90 stopni. No ludzie, przecież z Polbruku nie ułoży się wyprofilowanego zakrętu! I jakie tu bezpieczeństwo??!
Koleżanka powyżej pisała, że zbyt bardzo narzekamy. Żyjemy w takim Państwie, że wszytko trzeba wywalczyc. Nic nikt nie zrobi z własnej woli. Przykładów jest wiele. np. podwyżki dla Lekarzy, Pielęgniarek ; normalne autostrady; normalne, bezpieczne! drogi rowerowe.
Każdy mówi, że stosują PolBruk, bo jest tańszy. Gówno prawda. Stosują go, bo jest im go łatwiej rozebrac gdyby były jakieś prace np. Kanalizacyjne. W dzisiejszych czasach Państwo i Administracja ma w nosie, co sądzą ludzie. Chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze....