Wykasowano dostęp do tematu dot. Magazynu Polickiego, okazuje się, że podobny już dawno był założony i dotyczył Pana Pełnomocnika YAK. Jestem nowym, foromowiczem dlatego dopiero teraz dotarłem do starego tematu. Warto przypomnieć o pewnych zagadnieniach dotyczących Pana Pełnomocnika. Mam nadzieję, że administracja tym razem nie zamknie tematu.
[ Dodano: 2009-12-22, 00:38 ]
Mam następne skromne pytanie. Panie YAK co Pan zrobił z kwotą 7 tys. zł nigdzie nie mogę otrzymać informacji. Dotyczy klasztoru Augustiańskiego w Jasienicy. Co Pan zrobił za tą kwotę, proszę napisać. Co z resztą pieniędzy 200 tys.zł. przecież kwota nie rozpłynęła się. Efektu żadnego nie widać, przynajmniej ja tak widzę. Przypomnę,
Pani Jaźwińska w Protokóle Nr XIV/07 z sesji Rady Miejskiej w Policach z dnia 25 września 2007 roku zadała pytanie : Chciałabym też zapytać a propos klasztoru Augustiańskiego: zostały zaplanowane w budżecie pieniądze – 200 tys. zł, z tego jak mnie poinformował pan Burmistrz część pieniążków (ja w tej chwili już nie pamiętam dokładnie) ok. 4 tys. zł wydatkowano na uporządkowanie terenu, ponad 7 tys. zł na wynagrodzenie dla pana pełnomocnika. Chciałabym się zapytać jak zostanie spożytkowana i czy zostanie spożytkowana pozostała kwota z tych 200 tys. zł? Może korzystając z okazji, że jest pan Pełnomocnik na Sali - nie wiem czy jest dysponentem tych środków – czy są jakieś plany odnośnie klasztoru w tym roku?
Pytanie było w 2007 roku czy skromny podatnik może otrzymać odpowiedź w 2009 roku, chyba już wiadomo, na co poszła kasa?