Witam wszystkich serdecznie
Chyba intuicja powiedziała mi żeby tutaj zajrzeć bo nie robiłem tego od kilku miesięcy, wchodzę a tu temat mojego klubu.
Co do wczorajszej sytuacji to slyszalem o niej.. juz tlumaczę co i jak..
Zdecydowalismy sie od tego tygodnia restrykcyjnie pilnowac waznosci karnetow a dlaczego.. na to sklada sie kilka spraw.. pierwsza sprawa; przez ostatni tydzien bardzo intensywnie zastanawialem sie nad powrotem na stary lokal, tak wiem wielu powie no jak to dopiero otworzyles nowy a juz chcesz wracac.. sytuacja wyglada tak- zalozylem inny przyplyw nowych pan a jest diametralnie mniejszy poki co i sami wiecie.. koszty. No ale poki co dogadalem sie co do nich z najemca i mysle ze teraz powinno byc okej
Sprawa druga.. jestesmy chyba jedynym klubem w zachodniopomorskim w ktorym karnet 12 wejsciowy jest wazny 2 MIESIACE. zrobilem tak bo rozumiem ze czasami moze wypasc choroba, urlop czy cokolwiek innego a przy tej dlugosci karnetu nie ma stresu ze nie zdazy sie go wychodzic.. z powodu tego ze oferujemy jako jedyni karnet 2 miesieczny - tym bardziej nie przedluzamy karnetow miesiecznych, od tego jest karnet 2 miesieczny zeby sie pozniej nie stresowac ze "nie moglam przyjsc". Bardzo wiele dziewczyn przychodzilo po terminie z karnetami miesiecznymi i byly prosby o przedluzenie.. tak sie utarlo na starym klubie i na poczatku na nowym ze praktycznie kazdemu przedluzalismy mimo wiszacej kartki na tablicy z wyraznie zaznaczonym "nie przedluzamy karnetow" i teraz wychodza takie sytuacje jak ta. Musial kiedys nadejsc moment respektowania dat i nadszedl on w tym tygodniu.
Trzecia sprawa. Teraz odnosze sie konkretnie do tej sytuacji ktora miala miejsce i osoby pani "dorka1979", przepraszam ze pisze anonimowo ale nie wiem o kogo chodzi, byc moze sie dobrze znamy nie wiem
Pani karnet zostal wykupiony 8 kwietnia w okresie promocji i byl wazny do 8 maja. Z racji tego ze w majowke nie bylo zajec w niedziele to miala pani (jak i wszyscy inni ktorzy wykupili w ten dzien) przedluzony karnet do 9 maja czyli do niedzieli tej co byla, znowu z racji tego ze wyjatkowo raz w niedziele 9 maja nie bylo zajec bo musialem jechac na komunie i zajecia byly 8 maja w sobote.. pani karnet byl przedluzony do 10 maja czyli do poniedzialku i w ten dzien mogla pani jeszcze brac udzial w zajeciach korzystajac z tego karnetu. Z tego co wiem zostaly pani 3 wejscia wiec tak jak napisalem ostatnie z nich mogla pani wykorzystac w poniedzialek.
Teraz najwazniejsze..
skoro regularnie bierze pani udzial w zajeciach niedzielnych a tych faktycznie 2 razy nie bylo bo raz byla majowka a raz moj wyjazd na komunie a w innym przypadku pojawilaby sie pani zapewne w niedziele 9 maja (zakladam ze ten dzien przedluzenia bardziej pani pasowal niz poniedzialek) to zrobimy tak ze moze pani jeszcze raz przyjsc na ten karnet, w sensie z tych 3 wejsc zrobmy ze jedno moze pani wykorzystac.
Czwarta sprawa.. trzeba bylo wczoraj mnie zawolac, gdyby wyjasnila mi pani sytuacje i powiedziala ze to wszystko przez te 2 niedziele i ze pasowala pani niedziela 9 maja a nie poniedzialek 10 maja to na pewno by pani wczoraj to ostatnie wejscie zostalo uwzglednione
Prosze zrozumiec takze moja mame, wczorajszy dzien byl pierwszym dniem restrykcyjnego przestrzegania waznosci karnetow, byla pani chyba 10 osoba tego dnia ktora "z przyzwyczajenia" zalozyla ze na lajciku karnet bedzie przedluzony mimo wywieszonych informacji ze tego nie robimy no i mama zadzialala jakby z automatu ze nie mozna. Tak jak napisalem pani sytuacja przez te 2 niedziele jest troche inna bo skoro jest pani stala uczestniczka niedzielnych zajec to jedno wejscie robimy pani wazne
Od razu informacja dla wszystkich pan. Nie przedluzamy juz karnetow miesiecznych(chyba ze jakies dni w miesiacu wypadna tzn ze nie bedzie zajec). W klubie istnieje karnet 12 wejsciowy wazny 2 miesiace, jako jedyni oferujemy taki karnet i dlatego prosimy przemyslec zawsze czy zdarze wychodzic np 10 wejsc w miesiac czy moze lepiej kupic 12 wejsc i miec spokoj psychiczny ze na pewno go wychodze.
Dziekuje takze za mile slowa na temat moich zajec i nowego klubu. Nie polemizuje co do cen bo to nie ma sensu, powiem tylko tak, jestesmy najtanszym klubem chyba w calym wojewodztwie, podkreslam biore pod uwage kluby a nie jakies hale gimnastyczne
I biore pod uwage kluby o dobrym standardzie a nie takie ktore maja sale na 10 osob a szatnie na 5
Biorac pod uwage nasza opcje karnetu 12 wejsciowego dla stalych uczestnikow to juz w ogole cena wychodzi moim zdaniem bardzo ale to bardzo korzystnie, no i trzeba wziac pod uwage ze ten karnet jak pisalem jest wazny 2 miesiace. Cena takiego karnetu w klubach szczecinskich jest srednio 20-40 zl drozsza niz u nas i sa one wazne 1 miesiac. Oczywiscie zawsze mozna znalezc cos taniej w Policach no ale jak tez juz kiedys napisalem kazdy sam wybiera sobie warunki w jakich chce cwiczyc, jedna z pan powyzej napisala jakich wtedy warunkow mozna sie spodziewac.. nie wiem, nie bylem nie widzialem. Ktos napisze, a tam i tam jest taniej, zgadza sie ale taksie sklada ze cwiczymy wtedy a) na sali gimnastycznej b)na silowni gdzie sprzet rozgarniety jest na boki zeby bylo miejsce c) na salce mieszczacej max 7 osob. Nie deprecjonuje w tym momencie zajec bo nawet w takich warunkach moga one byc super- tu wszystko zalezy od instruktora.. mowie tylko o warunkach, dlugosci karnetu i obfitosci zajec i godzin ich odbywania sie w grafiku w danym miejscu
Alez sie rozpisalem, no nic koncze te moje wywody
Jeśli któraś z pań jeszcze nie wie to informuję, klub fitnesso zostal przeniesiony na nowa lokalizacje, w tym momencie oferujemy warubnki takie jak w klubach w Szczecinie, duza sala, szatnia, poczekalnia z sofkami i bardzo duzy wybor zajec w grafiku. Nie bede pisal o cenach ani nic wiecej zachwalal aby sie tutaj zbytnio nie reklamowac , kazda zainteresowana pani moze wejsc na strone www i wszystko sie tam dokladnie dowiedziec oraz zobaczyc zdjecia klubu
pozdrawiam
Adrian Szymczak
www.fitnesso.pl