My niedawno zamówiliśmy w pizzę w pizzerii na starym mieście (kiedyś palermo?), mieliśmy czekać do 40minut, czekaliśmy chyba 65-70 minut, po czym zadzwoniłem by zapytać co z moją pizzą, okazało się, że jakaś pani tam pracująca nie zapisała zamówienia
Mężczyzna, który odebrał telefon zapytał czy możemy poczekać jeszcze 20minut, a ja czy dostanę w zamian jakąś zniżkę, albo dodatek? Rozbawiłem się poniekąd, gdy w słuchawce usłyszałem jak pan ten przekazuje słuchawkę mówiąc komuś "on chce bonusów"
Za opóźnienie dostaliśmy przeprosiny oraz gratis sos czosnkowy (bardzo smaczny) i litrową mirindę, pizza przyjechała w 15 minut.
Była bardzo smaczna.
Pamiętam, że kiedyś jak było tam palermo (to dalej ten sam właściciel? czy jak to wreszcie jest) to pizza była dobra, choć warzywa na pizzy nie były najsmaczniejsze - jakby z jakiejś zalewy solnej. Teraz robią dużo lepszą pizzę
Swoją drogą jak to jest, że pizze w Policach są straszliwie drogie? Przeciętna pizza to wydatek 34zł, gdy w Szczecinie podobna pizza kosztuje 28zł. Przecież w Policach jest dużo pizzerii i powinna być jakaś konkurencja cenowa.