a ja uważam, że to nie większego znaczenia gdzie się pójdzie na ten kurs, ja prawie 4 lata temu poszłam do szczecińskiej firmy "PD", ponieważ słyszałam o nich od kilku osób bardzo dobrą opinię, nauki teoretyczne odbywały się Policach w SP3, a jazdy zależały od instruktora, bo chyba dwóch mieszkało w Policach. ale niestety ja się na tej firmie zawiodłam, w połowie kursu była ważniejsza grupa, która przyjechała z niemiec i w szczecinie robiła prawko, a my kursanci poszliśmy w odstawkę, aż się ew końcu bardzo zdenerwowałam i wykłuciłam się o jazdy lecz dostałam chyba trzeciego instruktora a do tego z innej firmy, każdy instruktor uczył mnie czego innego i w sumie mnie niczego nie nauczyli.a do tego jeden z nich był gburowaty i niemiły.tak więc po skończeniu kursu w "PD" byłam zmuszona wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem. już nie w żadnej firmie tylko u prywatnego instruktora z pozwoleniem. i efekt był taki że po kilku godzinach jazdy z nim egzamin zdany za pierwszym razem. tak więc moim zdaniem police czy szczecin nie żadnego znaczenia liczy się podejście do kursanta.