1.Ja pierd.ole, następny patriota. 2. Ta masz rację, lepiej niech twoje dzieci i Ty czujecie się nie komfortowo przy lokalnych chłystkach,.
3. Bo te chłystki z zagranicy to niedość, że zgwałcą, okradną i wysadzą, to jeszcze jakieś bakterie przyniosą.
4.Ta, lepiej niech zostanie tak jak jest.
Qwa masakra
1. Czy w tym jest coś złego?
2. Czytałem ze dwadzieścia razy i ta myśl połamana taka, że nie rozumiem
. Proszę tak po polsku ją sklecić.
3. Ja nie mówię, że każdy pijak to złodziej, ale mówię, że każdy terrorysta to właśnie stamtąd. Są wyjątki, ale dłoń starczy na nie i palce zostaną.
To są ludzie i człowiek, ale jednak trochę inny.
Nie wszystkie tamte kobiety wiedzą, że można więcej. Nie dla wszystkich ich mężczyzn oczywistym jest, że tamtym należy się tyle samo.
Zwyczajnie są inni i innych miejsce jest właśnie indziej
.
A to,że Ty kiedyś i na stacji i, że z kimś kilka słów i, że stamtąd i, że cudownie ...
Wypełnij kupon na TAK, wypełnią ci z Berlina, Paryża, Madrytu i też z Londynu - zamieszaj i wyciągnij jeden albo dziesięć - wygrałeś?
4.Niechaj Bóg uchroni Królową i nas poddanych przed wszelkimi podobnymi zmianami!
Post Merge: Grudnia 08, 2018, 06:13:39
Co?
1. Weź pisz poprawną polszczyzną bo połowy nie da się zrozumieć to raz.
2. Dwa - czujesz się niekomfortowo jak widzisz piwo?
3. A jak widzisz coca colę to też się czujesz źle?
4.Czym się różni spożywanie piwa od spożywania coli?
5. Swoją drogą, za granicą to byś chyba na zawał zszedł gdybyś poszedł do jakiegokolwiek parku i zobaczył jak te patologiczne rodziny robią pikniki, a na kocyku stoi butelka wina, które popijają z kieliszków.
6. Sodomia i Gomoria normalnie.
1. Staram się.
Pisz poprawną polszczyzną, bo połowy nie da się zrozumieć. To raz.
Ja to tak napisałbym, choć matura na 3+, bo ortografia.
2. Jak widzę piwo to czuję się niekomfortowo. To ślepa uliczka i zawracać do domu trzeba. Cztery to już kliszę warto nawinąć. Sześć ... nawet jeśli nie wejdą to lżej z taką torbą wracać i na rano będzie
.
4. Niby pytanie, a sedna nie trąca. Otóż różnica jest i nie w spożywaniu, a w efekcie spożywania o co nie zapytałeś.
Kierowca po 5l Twojej Coli jedzie prosto i ten po 5L piwa też chyba. Problem będzie na pierwszym zakręcie i pasach, no może trzecim i trzecich. Nie problem, że spożywa. Problem kim jest po spożyciu. To miałem na myśli.
5. Ja to chyba wcześniej wyartykułowałem.
Spokojnie, cicho i śmieci sprzątnąć.
Chodzi o to, by śladu po kimś nie znaleźć i po sobie nie zostawić. To takie proste jest.Naturalne i genialne, bo działa - oby u nas.
Dlaczego myślisz, że nasi niebiescy i czarni są głupkami?
Że co? Rodzina, kocyk, butelka czy butelki wina na polanie za ósemką i oni mandat?
Jeśli by tak było to opony przebite i wszystkie psie miny z polany byłyby rozsmarowane na i w radiowozie
.
Ja nie wierzę, że ktoś miałby zażalenie, bo butelka na kocyku i rodzina na polanie i razy sto, a jeśli nawet, to czarni i niebiescy ... upewnią się czy grille nie gasną
.
Mam marzenie takie, żebyśmy fajne miejsce mieli.