Samorządowa Wspólnota Frustratów? Pisze się na to!!
Internetowych. Musi być, że internetowych. Nie można w to mieszać osób postronnych.
"Internetowy frustrat". Plus godło Polic.
Myślę, że sam napis będzie wystarczającą aluzją, nie ma co mieszać do tego naszego polickiego gryfa ;-)
Masz rację. Policki gryf jest wspólny i nie ma ze śmieciami związku. Ale koszulki muszą być zielone.
Myślę, że zostałeś na lodzie i teraz szukasz nowego miejsca dla siebie.
A ja myślę, że gdybyś dokładniej czytał forum to zmieniłbyś zdanie.
On nie musi niczego czytać, bo doskonale wie, że te naboje już dawno wystrzelone (a innych nie ma). Dlatego nie podaje linków do wpisów. Gdyby podał, każdy mógłby łatwo zobaczyć, że to ja sam ujawniałem tu informacje, o których "na forum gdzieś o tym wspominano". A tak może liczyć na to, że parę osób nie sprawdzi, a smród zostanie.
Spokojnie, spodziewałem się tego. Nie udało się kupić, to kazali opluć. Gryfowy standard. Przyzwyczaili się, że sobie za publiczne pieniądze kupują przychylność mediów i myśleli, że to działa zawsze. A tu zonk. Nie zawsze, nie z każdym...
A aktywność ak w tym wątku łatwo zrozumieć, gdy się przejrzy listę zatrudnionych w polickim magistracie. Na jego miejscu słowa "hipokryzja" unikałbym jak ognia.