Ooooooooooo, odezwał się następny z MISJĄ ;-)
Z misją??? Ogarnij się, nie każdy, kto nie popiera PiSiorów musi być zwolennikiem innej opcji. To nie nowość, że PiS traktuje Polskę jak prywatny folwark.
Zaprawdę powiadam Ci, że jestem ogarnięty :-)
Doprawdy PiS traktuje Polskę jak prywatny folwark? A to ciekawe :-)
Ty piotrzpl chyba faktycznie uwierzyłeś, że masz misję do atakowania PiS i wszystkiego co z nim związane? ;-)
nie atakuje pis-u tylko pokazuje absurdy i udowadniam ze ta "dobra zmiana" jak wynika z tego ne jest aż tak dobrą zmian jak co nie którzy, wystarczy spojrzeć na to obiektywnie i nie być zaślepionym,,,
Śledzę co jakiś czas Twoje posty, wszędzie Ciebie pełno ;-)
nie wszędzie pisze tylko w 2 może trzech zakładkach i w kilku tematach
Bez ładu, bez składu, aby tylko coś napisać i się pokazać, w końcowym efekcie żałośnie to wygląda.
to twoje zdanie , z reguły pisze w temacie, no ale tez czytający musi czytać ze zrozumieniem,,,
Tak zapytam. Nie boisz się tak atakować obecnej władzy? :-) Pracujesz z tego co widziałem polickiej fabryce, a ta jest jeszcze państwowa ;-)
nie nieboje się, a straszysz powiem ci przeżyłem nie jedna opcje polityczna w tym zakładzie, i jak przypuszcza tak daleko jarek już nie sięga i szarego takiego robola ma gdzieś,,, po kolejne jak to twierdzi obecna władza mamy demokrację i każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ma prawo krytykować rządzących
Wiesz to nieładnie gryźć rękę, która Ciebie jakby nie było karmi ;-)
co dreki to ta reka dopiero jest 4 miesiące i jak na razie nie rządzi w zch police wiec ta ręka nie karmi nas jeszcze, i jak czytałeś moje posty w kwestii zakładu to pisałem ze mam nadzieje ze nie dadzą kogoś pokroju markowskiego czy Siwca, chociaż jak się patrzy kim obsadzaj stanowiska to to trzeba chyba się bać
Nie, nie straszę :-) Nie jestem człowiekiem, który źle życzy drugiemu, robi mu krzywdę, daleki jestem od tego :-)
Myślę, że te Wasze ciągły ataki są niepotrzebne, zrozumiałbym, gdyby to było po dłuższym okresie tej władzy, po 2-3 latach.
Dajcie im trochę popracować i dopiero oceniajcie :-)