Ale ty jestes ostry, jak pitbull.
Przed swietami, takie ostre newsy podajesz
Troche przyhamuj i poszukaj cos lzejszego.
Niedawno ogrodnik Kuchciński robiący za marszałka sejmu i znawcę konstytucji ogłosił światu,że TK naruszył prawa sejmu.Naruszenie polegało na uniemożliwieniu kaczystom blokowania TK.Ogrodnik oczywiście nie rozumie,że w RP obowiązuje Konstytucja.
23.marca mgr nazywany przez L.Milera zerem pogroził sędziom TK"stało się to za sprawą zlekceważenia przez TK obowiązujacej ustawy o TK.,.........musi
liczyć się z konsekwencjami prawnymi,myślę że te osoby które w ten sposób postąpią wiedzą co robią. Ja też myślę
,że wiedzą a nawet mam pewność bo są znakomitymi prawnikami w przeciwieństwie do pana magistra.
Duda pomoc też sie wychylił"w tej chwili ten spór prawnie,tak sensu stricte prawnie jest nierozwiązywalny prawnie ze względu na luki istniejące w polskim prawie i ze względu na złamanie prawa do którego już doszło.Duda pomoc ma rację twierdząc do złamania konstytucji juz doszło.To on konstytucję złamał nie przyjmując ślubowania od trzech wybranych zgodnie z prawem sędziów co stwierdził TK.
W związku z zamachami w Brukseli dał głos uniewinniony przez dudapomoc niewinny Kamiński"służby będą działały zdecydowanie i skutecznie.Zapomniał dodać "tak skutecznie jak BOR z oponą w prezydenckim pancerniaku".
Na święta rewelacyjny news;jarosławpolskęzbaw odważył się wystąpić bez towarzystwa goryli i taboretu oznajmiając,że wyciąga rękę do zgody do czasu wyjazdu Franciszka z Polski.Widoczne były akcesoria w rękach tego tchórzliwego dyktatorka a mianowicie w prawej dłoni siekiera w lewej maczeta.Atrybuty prawdziwego gołąbka pokoju.
Dla I kaczysty dni po wielkanocy mogą być nieciekawe ponieważ w sprawie TK do IV RP wybierają się szef Rady Europy i wice szef Komisji Europejskiej.
Dobra zmiana panoszy się rownież w Policach. Moja skrzynka pocztwowa została zaśmiecona propagandą pn"PiSmo Polickie.Pod tytułem"sześcioletni problem burmistrza Dominik Brzęck wciska kit,że za skutki rozwalania systemu oświaty pn;wolność dla szesciolatków odpowiada Burmistrz Polic.Ma brzęcki talent do zakłamywania rzeczywistości. W podobnym tonie pisze na stronie 3 Tomasz Tokarczyk stający w obronie sic.prowadzących firmy prywatne.Panie Tokarczyk najlepiej dla firm prywatnych będzie jak ich nie będziecie dotykać swoją troska.Prowadzący własny biznes dadzą sobie radę
bez narodowych socjalistów - wystarczy nie przeszkadzać. Z kolei Piotrowi Lewandowskiemu opisującemu cuda programu 500+ przypominam,że zapomnieliście o wielu rodzinach z jednym dzieckiem ,które wsparcia nie otrzymają w przeciwieństwie do wielu zamożnych rodzin obdarzonych waszą łaską.Przypomnieć również należy,że to nie samorządy wprowadziły kolejne rozdawnictwo jako stałą pozycje budżetu tylko rządząca krajem ekipa więc ona odpowiada za jej efekty.
Zamiast wydawać kasę na pustą propagandę kupcie za te pieniądze jakąś porządną broszkę posłance Pawłowicz.