Nie do końca. Podzielnik rozpoczyna rejestrowanie jednostek dopiero wtedy, gdy temperatura lokalu jest co najmniej 4 stopnie niższa niż temperatura grzejnika. Temperatura 22 st. to progowa temperatura grzejnika powodująca uaktywnienie się podzielnika. Osobiście mam pewne wątpliwości co do niektórych zaprogramowanych w nim parametrów. Ale czy te obawy są uzasadnione czy nie będę wiedział po osobistym wykonaniu pewnych testów.
O! Wojtek nam się pojawił
Witamy
Jakie to testy, Wojtku zamierzasz przeprowadzać? Przecież, firma montująca/producent w opisie daje taką gwarancję, graniczącą z pewnością. Może lepiej nie testuj[...], bo jak się okaże, iż tak nie jest, to - nie chciałbym być w skórze tego, co zdecydował, o montażu właśnie takich i - nie daj Boże - pojawić się mogą... Lepiej nie dokończę myśli
, bo SM (czyli my) nie nadąży z odszkodowaniami
Post Merge: [time]Październik 13, 2016, 14:17:44 [/time]
Sytuacja z przed chwili! Godz. 14:45 w drzwiach kartka z Informacje, że; "ponieważ nikogo nie było w domu, proszę się umówić na montaż podzielników 24.10.2016r., lub w godz. wieczornych, lub w Sobotę".
Teraz informacja ode mnie; 10.10.2016r. godz. 8:26 rozmowa tel. z panem Maciejem Szymańskim (tel. 696-827-960) oficjalna - bezpośrednio odpowiedzialna osoba podana na str. SM od montażu podzielników kosztów wg harmonogramu w dniu 13.10.2016r. Informuję w rozmowie tel. ww., że o tej porze nie mogę - mogę nieco później. Odpowiada, że nie ma sprawy i prosi, o SMS-a z podaną godziną i adresem. Wysyłam adres oraz godz.- po 16:00. SMS dotarł.
Pytanie; co ma oznaczać ww. kartka wetknięta w drzwi?
Post Merge: Października 13, 2016, 14:27:04
Zapomniałem dodać, że nikt nie odbiera telefonu i włącza się poczta głosowa T-mobile, więc po co podawać nr tel.??