Jak nie potrafisz odróżnić ironi to masz spory problem.
Potrafie odróżnić odróżnić ironie od tego czy ktoś traktuje poważnie i wierzy w to co pisze, a ci co pisali o rurkach pod sufitem, dogrzewaniu przez sąsiadów, ogrzewanie kaloryferem z łazienki wierzą w to. A to ja jakby co użyłem uroni o demontażu kaloryferów.
Czy jeżeli os kosztów stałych byłby odliczone grzejniki opomiarowane to to cena kos z tow stałych byłaby taka sama jakby były liczone tak jak teraz?
Możesz powiedzieć co chciałeś tym zdaniem wyrazić no bo ciężko dojść o co ci chodziło, czy zawiesił się net w śmietniku
Zdecyduj się więc cwaniaku czy jesteś za podzielnikami czy przeciw nim
Już dawno pisałem ze jestem za podzielnikami jak ponad 80% członków spółdzielni którzy nie chcą płacić za tych co robią sobie z mieszkania sauny.
Widać że miłość do podzielników jest wybiórcza i kończy się na wejściu do łazienki
Nie nie kończy się na łazience która nigdy nie będzie pomiarkowana, a dlaczego to już wcześniej było wyjaśniane.
Odra i Nauczyciel chyba mieszkają sami idioci skoro zrezygnowali z podzielników
To jest twoje zdanie. Każdy ma prawo decydowaniu w jaki sposób chce być rozliczany. Jak można wywnioskować z twoich postów ze to ty uważasz wszystkich co są za "podzielnikami" za idiotów.