W imieniu wszystkich kandydatów oraz własnym dziękuję spółdzielcom za oddane na nas głosy i obdarzenie nas zaufaniem. Zgodnie z naszą dewizą zapewniamy, że będziemy dla Was a nigdy przeciw Wam!
Hura, nareszcie będę mógł zdjąć wszystkie kaloryfery i założyć takie ogrzewanie jakie mi się podoba. żadnych podzielników. Żadnego płacenia za cudze grzanie tyłków. Tamte władze spółdzielni nie były za mieszkańcami bo nie wyrazili zgody na demontaż kaloryferów. A mam mieszkanie własnościowe.
Myślę, że okres letni to czas na zrobienie sobie listy życzeń do nowych władz SM CHEMIK.
Ja na przykład uważam, że czas obniżyć czynsze bo tyle co my teraz płacimy to istny rozbój. I za co?
Mieszkanie własnościowe żeby kosztowało do spółdzielni prawie 600 zł to absurd.
A zatem życzę nowym władzom powodzenia i jak najdłuższego działania bo dzięki temu liczę, że NIEMOŻLIWE nareszcie stanie się MOŻLIWE.
JUŻ NIKT NIE BĘDZIE SIĘ ZASTAWIAŁ DZIWNYMI PRZEPISAMI.
Tamte władze zapomniały z czyich pieniędzy się utrzymują. Obecne im to wytknęły i dzięki temu wiem, że teraz to w SM CHEMIK wszystko da się załatwić. Nawet to, co kiedyś było niby niezgodne z prawem.
POWODZENIA